Thursday, April 3, 2008

hantaran seni~~



mari kawan2 dgr ini pengumuman :D .. hasnii ade wat bisnes terime tempahan untuk cenderahati atau door gift tuk majlis pertunangan atau perkahwinan tauuu.. jadikk sile2 laaa bukak web kakak ni yeee hee promot promot ;)

http://www.seni4u.blogspot.com/

bg yg xtau lagi pasal biznes tudung ros pun rajin2 laa bukak web penjual tudung online ni yekkk :)

http://mytudungbawal.blogspot.com/

haa lagi satu(bagi yg xtau lg laaaa) tuk tempahan gelang,rantai dan aksesori kristal swarovski, leh wat tempahan kat lina yekk..

http://linaaccessorieshouse.blogspot.com

me? soon soon hehee nanti nak bukak gak online biznez bile dah tibe masenyeee (^_^) chaiyuk dd chaiyuk sumee kawan2 yeekk p(^o^)q

7 comments:

surney said...

heheee...dd,maceh sbb buat iklan free utk aku...terharu jap..huu...arini aku blanje ko bubur nasi...hehee.. ;p~~

dd dudu said...

{surney}
yee... nanti aku kawen ko kene wat door gift kiut2 kaler pink tau hee hee (^_^)

dah makan bubur nasik ko cedapnyeee (^^)

rosealley said...

wah dd, mekasihla tulun2 promote,hehe

dd dudu said...

{rosealley}
same2 penjual tudung heehee

lina fashion house said...

time kaseh si dd dudu kerana promote biz aku..

lina said...

dd.. crystalina.fotopages tuh x pakai la.. aku dh pindah ke http://linaaccessorieshouse.blogspot.com senang sket org nk view gelang2 tuh..

lina said...

tq dd