Friday, June 18, 2010

wedding shoes



untuk kasut kahwin, suke sangat yang macam dalam gambar2 kat bawah ni.. tunjuk gambar je la ehh, tak larat nak bercakap ni.. adeh adehh



beautiful




cantik giler kasut ni. bling2 kat heels. baca pasal kasut ni kat blog kak sabby
kak ni beli kasut ni kat Vincci




plain




x suke design die yang ronald mcDonald kat depan,
tapi suka testur die, ala2 lace




tingg!!!


pemenang gambar kasut paling menawan vote sendiri adalah nombor 1 dan nombor 2 di atas jek.. yang lain2 tu tempelan jek ;p hehehe



hehe dapat gambaran kan? memang saya suke jenis kasut sarung yang bertutup(bukak siket2 xpe) jek untuk wedding karang :) nanti nak hunting kasut ni laa ;)




7 comments:

masmOna said...

wawa!!heart yg no 1 itu =)

dd dudu said...

{masmona}
no.1 cantek kan, hehe

thanx ;)

nuhan said...

wahhh hanum suka jugak kasut2 yang jenis mcm ni..yg terbuka sket2 kat depan..iloike~! :D


dd cari kasut yang seperti di atas cepat2 utk wedding. kompom chantekk+sexy.hik3 ;p

suamihanyisterizuki said...

sanagt sokaaaa yang last itu...

rosealley said...

sume cantik, hee

JIVEBUMZ said...

ai dah survey kasut nampak.. bile majlis nye?

dd dudu said...

{nuhan}
wakikikiki sexy kee ;p


{hany}
owhh yg last itu suwit gak, hehe

{rosealley}
yekeeee ngeee ;p

{kak jibam}
errrr 5 bulan lg, ohok hok

kak, da dpt tudung? :)