Wednesday, October 6, 2010

doorgift color krim



hehe bukan door gift color krim, tapi tempat isi tu yang color krim ;p beli kat Nilai banyak2

korang pernah nampakk laa mende nii kan kan ;) aku x beli yang luar biasa pun :B

beli yang sejuk mata memandang di mataku, hehe.
hidup putih/krim (^^.)/


apakah door gift yang akan aku beri pada semua tetamu??

tungguuu~~~~

20.11.2010


hehe



6 comments:

mia said...

comel sgt3....

nieza rawi said...

nk satu.. nnti pos yer... hihihihihihihihihi

marinahunny said...

sesuai la dgn taste dd yg lemah lembut sofan santun ni..sesuaaaiiii..

dd, apa nama kem kat banting tu ek? x jmpa2 la..dd tnya kuku ek..

dd dudu said...

{mia}
mia thanxxx =)

{kak nieza}
ok boleeee ;) hew2

{marinahunny}
mane de dd lemah lembut sopan santun, aduhhhhh >.<

;p

ermmm kem bagan lalang, betul x ek

Bright Eye said...

Doing garden concept..?

dd dudu said...

{bright eye}
nope.. biasa2 aje dekat rumah :)