Wednesday, November 10, 2010

thank you tag



untuk thank you tag, banyak gak template yang ada sekarang kan.. bile ushar, ada je yang berkenan.. tapi last2 fikir, xpayahla, buat yang simple2 je lah.. nanti duit banyak habes print color.. hik2

minta tulun kuku designkan sebab aku failed dalam pemilihan font type.. penah kene gelak dengan ofismet sebab aku print poster gune font Comic Sans.. nanges di situ.. uhuk


print atas kertas A4 biasa je, black n white.. pastu beli 5 keping manila kad.. pastu tepek tq tag atas manila kad.. siapp~~ motip tak print atas kertas keras terus? ;p saje nak kasi ada layer ;p



taraaa~~


tq tag versi sendiri2 jek.


diulangiiiii "versi sendiri2" ;p kossserrrrrrrr aku nak tiru tq tag sorang tu. upppssss

blog aku dah pandai perli orang lain ke? uppsssss


bukan apaaa, bila ingat2 peristiwa tu jadi kecil hati sangat.. kite request tanya baik2 pasal mende lain, tapi dibalasnyee yang lain..

oh hatiku rapuh~~


sampai sekarang saya masih ingat
hee hee



9 comments:

Ogy said...

siannyaa dd....tag tu okay apa...kalo buat mahal2..nnti org tak simpan pun tag tu..kalo dpt kat budak2 di koyak plak...

iedayah said...

alololo..siannye u diana..xpe2..cntik wat u pnye tag 2

kucincomey said...

wat sendiri je.. takyah nak same ngan org lain.. dah ade tu pun kire ok.. dari takde langsung, kan? huhu.. chaiyok.. :)

♥S@R@♥ said...

dd thanks bg tau..tp sara dah xsempt nak tempah coz sabtu ni dah nak balik kg.. :(

Seri Mas Nurwani said...

idea ori no cilok2 punya:P. go dd go~

psst: seri pun still rasa menyampah bila ingat balik cite dd tu.huhu

rosealley said...

kih kih kih

dd dudu said...

{kak ogy}
hehe kan kan ;p
yg tag ni pun dah puas ati dah, sebab kuku buatkan, bole ;p

{iedayah}
hehe simpel2 je ;p

{kucincomey}
ha ahh tul2, xpenah terfikir pun nak sama tq tag dengan org len, pahal tahh ada sorg tu tegur awal2 jangan tiru die punye. motip?

tq kucincomey ;)


{sara}
yeke saraa, tp kat Gavy tu dah ada kasut siap, tuk case yg xnak tempah. sara x nak try ke? cam hari tu kasut yg dd nak ada size 7 laa, tp dd size 6 uhuk2 sbb tu kene tempah


{seri}
kan seri kan ;p rakan gosip b2b keke


{rosealley}
aipp mana bole gelak x cakap apa2 ;p

mia said...

hhehhee...comel3...ala..nice la dd..no need design dr org laen..dd buat tu da cun melecun da..hehe..brdebar3 pulak nk jumpe ni..ehhe

dd dudu said...

{mia}
hehe kan mia ^^

err dpat da kad dd? riso lak