Tuesday, November 16, 2010

nak update jugak ;p



nak update jugak walaupun xde mende nak cerita ;p

sebab lepas nikah macam takde peluang nak surfing since rumah presint 5 tu bile kuku check tak dapat laaaa coverage P1 wimax, ahuk2 kene beli broadband lain la kot.. p1 wimax kekalkan je di rumah gombak ni haaa..


nak update apa ya..

oh oh hari ni hari last keje sebelum cuti kawen... ada rasa sayu2 sedikit.. bole? lepas ni mesti tertinggal dah gosip2 yang melanda di ofis.. hehe ;p motip gosip?

nex nex week aku akan datang ofis sebagai orang baru.. wahh siapakah dd selepas 1 minggu 2 hari? no more balik lewat2...

dulu masa keje kat tempat lama selalu menggelupur nak balik awal.. tapi bile keje kat ukm ni bole balik awal, tapi aku lak suke balik lewat2, hehee...

hari tu kebetulan balik awal sebab ada appoinment ngan butik nak fitting etc... sedang berjalan ke kereta, rina tegur "dd tayar ko pecah.." arkkkk!!!!!!!

rina-serba-tau berkata "aku reti tukar tayar tapi aku tengah pakai baju kurung ni".. ahhahahaaa

lepas tu rina call kann si fird yang masih dalam ofis suruh datang tulun n bawak sorang member... oh makasih fird dan fahmie!!!! cepat jek dorang tukarkan tayar hehe..

naseb baik hari tu balik awal kann.... kalauuu taakkkk, cube bayangkan dah gelap2 baru kuar ofis, nak naik kereta tayar pecah.. nangeslaaa kau kat situ orang sume dah balik, tinggal gadis2 lembut je di ofis. dengan talib ;p kekeke


tapi lepas ni, sudah ada tanggungjawab pada suami^^ keje2 rumah kene buat sendiri da... tak sama dengan masa hidup bersama mak ayah, balik2 rumah sume dah ready.. tul takk.. hee


nak cite ape lagi ekk.... ok cukup wat masa ni.. hehe

dadada (^^.)/




10 comments:

lina said...

dd - wellcome to new world....:)

rinakawandudu said...

motip bergosip kt ofis?????

dd dudu said...

{lina}
welcome my new world^^

{rinakawandudu}
rina simpan sume gosip, nanti gtau kite selepas 1 minggu 2 hari eh ;p

Ogy said...

akak tertinggal keretapi...lepas nikah duk kat presint 5 ke?? kuarters ke apa?

dd dudu said...

{kak ogy}
ha ahh kak ogy, kuarters precint 5...jauh nunnnnn hujungggggg sanaaaaaaaaaaaa, betul2 dkt ngn pullman.
ade org sudi dtg umah dd x nanti agak2nye? ekkekeekekek

ummihasan said...

dd.. pullman tu ape??
hehe.. welcome to the club yek.. keje baik2 arini sbg cik.. nnt dh jadi puan.. bersedia jd isteri mithali :)

dd dudu said...

{ummihassan}
hehe pullman tu hotel kat hujung2 picc tu haa.. hehe

makasih ummu, ermm InsyaAllah^^

mia said...

huwaaaaaaaa...hehhee...debar3 tak dd?salam aidiladha tau

Seri Mas Nurwani said...

tiktoktiktok.. tak sabar nye nak tgk dd di hari majlis:p

selamat melangkah ke dunia baru cik dd :D

dd dudu said...

{mia}
debar ;p

selamat hari raya aidiladha mia!

see ya ;)


{Seri}
see you seri^^