Wednesday, August 18, 2010

dah tempah kad kawen


Assalammualaikum dan Salam Ramadhan.


hari ahad hari tu, jalan2 dengan kuku pulak. ishh berjalan aje aku kan wikend bulan puasa ni ;p

kitorang pergi Hentian Kajang nak tempah kad kawen dekat kadkahwinku.com

kat sana je kot bnyak design yang kene kat mata bile ushar online. hihi


sampai sana, mula lah memilih2 kad.

"erm xmo la yang ni waak, macam kad raya jek"

"xmo yang ni, macam kad birthday jek"

"xmo yang ni, macam brochure jek"

"yang ni x mo gak macam kupon hari kantin jek" *muahahaha. bertabahla ye kuku dengan dudu yang byk songeh ni~


dan akhirnya, kitorang jumpa satu kad kawen yang kene dengan selera kitorang berdua. oh ya, kad kawen kitorang sekalikan jek dalam 1 kad, sebab ramai kawan2 ku, kawan2 kuku jugak ;p so xyahlaa buat 2 versi hihi.


ambil yang 60sen punya. ada je yang terminat dengan kad seringgit lebih, tapi xpelaaa, kene berfikir secara rasional, ekekeke.

hrmm best survey kad dengan kuku, walaupun die cerewet-part2-yang-aku-rasa-tak-perlu-sampai-aku-rasa-nak-kecikkan-mata(-__-) tapi dia suka ambil kira apa yang dudu nak. *wink^^


gambar hiasan je ni. betulll, gambar hiasan je, percayalah ;P



nak tau kad kawen kitorang camne, tungguu~~ bile dah siap karang hehe.



note : ramai gile tempah dengan kadkahwinku.com. sehinggakan tak berjaya nak dapat kad tu sebelum raya huhu. melepass mak aku nak edarkan kad kawen waktu raya kat sedara2 di terengganu. uhuk. nak buat camnee~~ sebab bile tanya kedai lain, diorang jawab 2 minggu siap, sbb tu kitorang ingat sume kedai kad kawen 2 minggu leh siap. tak sangka lak kat kadkahwinku.com ni sesak dengan tempahan ;p dijangkakakn siap 1 oktober T_T kerlass~~~

moral of value : tempah laa sebulan awal ;p

note 2 : bile pergi kedai kad kawen, terus rasa macam nak tukar keje buat bisnes kad kawen jek. huhu sukeee bergelumang dengan kad2 cantik dan riben~~~~





8 comments:

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

waahhh.. dah semakin dekat dengan hari bahagia... tahniah dik..... jaga diri .. darah tgh manis tuh.. hehehehe :D

// klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

marinahunny said...

dd, raya nanti balik terengganu ke..nanti akak sms dd, kita koling2 la ye.leh jumpa ;) teringin nak jumpa dd

dd dudu said...

{mimie azimask}
hehee makasih kak mimie azimask ^^


{kak marinahunny}
haha hari tu pun masa dapat parcel akak, mak sy dpt tau akak org tengganu, die suh sy raya ngn akak hihihi

okieeee nanti kite contact2 eh :D

Nora a.k.a Aira said...

kad kahwinku memg femes dear. hehehe

suamihanyisterizuki said...

dah lama xkomen...

hehehe, dd mesti ramai sedara kat ganu kan

dd dudu said...

{nora}
heheee tu arrrr, x sangka lak tahap sesak ;p

{hany}
ha ahh, mak2 sedara mak sebenanye :D

ciare (^_^)v said...

bila tgk dd wat entry psl wedding, cpt2 tgk kalendar smbil mgira hari.aku anggap ur wedding sbg pengukur bila baby nak kuar..hehehe..hrp sempat laaaaa g wedding korg nti :D

dd dudu said...

{ciare}
aaaaaaa nak ciare ada :'D