Wednesday, August 4, 2010

induksi/orientasi



Dari semalam hingga ke esok, saya ada kursus induksi/orientasi... hoho makan free lagi..
semalam kannn datang punyelah awal ke ukm tp masuk kursus lambat jugak akibat cari kolej kris mas x jumpa ;p pusing 2x pusing pusing x jumpe last2 call awa ;p
kah kah kah tak layak betul aku duduk di bumi ukm ni, sokmo sesat ;p hari ni aku tumpang ofismet jek, senangg ;p


harap2 tukang cakap2 kat depan hari ni x membosankan. nak macam En. M petang semalam, sangat seng** dan kelakar jenis yang aku suka... rasa nak sepak2 meja je masa dia buat lawak takde perasaan kat depan.. tapi disebabkan aku duduk barisan 2 dari depan, terpaksalah aku gelak cover henjut2 bahu jek, uhuk

awal2 lagi mr. M dah cakap "kursus saya petang ni boring siket tau"....

yelah tu, habis bahu aku henjut2 siapa nak jawab? ;p

hoh kite kene berpegang pada teori "orang gila x kan mengaku dia gila, orang cantek pun xkan ngaku dia cantek"... so encik M ni dia best dan kelakar, sebab tu dia x ngaku.. heheheheheee

ok lahhh, sebarang comments akan ku balas bile petang karang yeee, hehee

dadada (^^)/


gambar hiasan jekk, edit by kuku


6 comments:

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

slamat berkursus.. jgn tido tido taw... :D

// klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

wewe~name glamer said...

keris mas la bkn kris mas =D

rinakawandudu said...

aku setuju dengan wewe~name glamer

dd dudu said...

{mimie}
ya riteee, hahahahaa

{wewe~name glamer}
ooo ekkk? hahaha patutlaa aku x jumpe ;p


{rinakawandudu}
ooo ekkk? hahaha patutlaa aku x jumpe ;p

motip dd ulang comment yg sama? haha

dd dudu said...

eh rina, wewe aku ada tambah perenggan kedua, baca la balik entry ni

haha motip sungguh paksa org baca 2x

dd dudu said...

eh rina, wewe aku ada tambah perenggan kedua, baca la balik entry ni

haha motip sungguh paksa org baca 2x