Monday, August 30, 2010

conflict identity


hehe jangan mara lisa.. sy paste ym ko lagi.. untuk koleksi peribadi saya di masa tua nanti.. kof kof


greenrose_dd: boy ke girl ko nak?
greenrose_dd: sy nak girl
greenrose_dd: huhu suke2 ati jek.
greenrose_dd: sy nak gedikkan anak girl sy
greenrose_dd: ribenkan die habes2
greenrose_dd: musti keri garu kepala
pestisid: saya nak boy la
pestisid: sbb family saya ketandusan boy dewasa ini
pestisid:
greenrose_dd: gitu
pestisid: x ramai sgt boy..
greenrose_dd:
pestisid: instinct adalah boy
pestisid: tp kalau dpt girl saya anta kat ko grooming smpai gedik
pestisid:
pestisid: boleh ke cmtu
pestisid: ko xmo ke ambik upah grooming anak org smpai gedik?
pestisid: kof kof
greenrose_dd:
greenrose_dd: anak lisa ke??
greenrose_dd: sian die
greenrose_dd: nanti mengalami conflict identiti
greenrose_dd: nak ikut mama lisa ke mama dd
greenrose_dd: mama lisa rock2 gitu, mama dd riben2 gotu
greenrose_dd: *gitu
pestisid: takpe..takpe..
pestisid: versatile
pestisid: hakhak



BABY LISA NAK JADI MACAM NI KEEE...




MACAM NIII ???

motip pampers atas kepala? ;))




7 comments:

pestisid said...

ko kijam ko kijam...nangiss..tp siyes klaka la baby rock tu

dd dudu said...

{pestisid}
kijam kijam manja ;))

motip betol baby rock itu, bersih x pampers die, hik2

marinahunny said...

hahaha apa2 la korang ni..cute je chat psl baby ek..

dd dudu said...

{marihahunny}
huhu matang daa ;p

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

hihihi cumel both baby....

♥S@R@♥ said...

sy pun suka baby girl coz family dah ramai lelaki..hehe

comelnye gmbr baby tu..

dd dudu said...

{mimie}
hihihi cumel2

{sara}
oooo sy suke tgk baby girl, hehe