Thursday, August 12, 2010

esok lah hari nya


hrmm esok jumpe abah..

dup dap dup dap..

camne laa rupa abah ye.. muke abah cam abang ke?

ishhh berdebar2 betul laaa..

nak pakai baju apa ek ;P motip? ;p


ishhh tak tau dah nak cakap apa ni..

tangan sejuk tangan sejuk..


kitorang janji dekat masjid taman melati.. kat situlah abah kene sain sume jenis dokumen nikah yang perlu wali sain depan pendaftar nikah..

ma dan ayah Rasul akan ikut jugak esok..

uwaaaa tak tau nak cakap apa..


15 comments:

rosealley said...

wish u all d best dud:)

dd dudu said...

aaa nape rosa panggil 'dud'

xmo rosaaaa nama dud xmoooo :'o

cam benggali jekkkk

pestisid said...

cakap camni..wassapp bro..eh takde la gurau2 je..
rasanya betul kot ayah ko yg kite gugel2 tadik..gudluck...jgn bawak abg ko nanti emo..puk..

dd dudu said...

{pestisid}
ok sok sy gtau ko, sama x dgn muke yg kite lihat td haha

♥S@R@♥ said...

dd dah siap isi borang nikah ke?

alamak sara lum prepare pun lagi..huhu

dd dudu said...

{sara}
sara duk mana?
nanti sara print jek borang2 tu dari website jabatan agama, pastu isi ar, pastu bg kat pendaftar nikah kat masjid tmpt sara tu


xpe, lambat siket pun sara, cume kes dd ni dd kene awalkan laaa takut ada masalah wali kan, lepas tu hehe nak buk tok kadi

Tukang cerita said...

all the best yea...
:)

dd dudu said...

{tukang cerita}
kak nunu, terima kasih :)

faizah said...

dd... semoga semuanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan. amin.

kalau aku jadi kau pun, aku akan fikir apa nak cakap pada ayah yang lama tak jumpa ;p

Apple Cute said...

dd all the best..cakap je ape nak cakap..hehe ^_^

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

ala didi cakap mcm ni je... "ayah, selamat berpuasa....:P" hiihiihhihiih

lina said...

dd...jauh di sudut hati nyer ayah dd mesti rindu dgn dd....kdg2 tu ego jer

dd dudu said...

{faizah}
hehe tu ar, tp dah jumpe dah td :D

{apple cute}
yuyuu thanx eh :D

{along muni}
hihihi jumpe daa ;p

{kak lina}
hmm rindu la kot :)

rosealley said...

eh, aku suka la panggil ko dud, cam cool jek, hi dud, g mana dud, makan dah dud;p

dd dudu said...

{rosealley}
xmo, cam benggali ;p