Monday, November 8, 2010

dah jumpe sepatu kawen ;)



ingat tak entry saya yang ini? klik sini

lately ni muke ku berkerut2 berfikir mana lahh nak pi cari sepatu yang cantek macam dalam gambar entry aku tu.. hihi xnak pakai sepatu yang butik bagi.. tak berapa berkenan sangat dengan yang bentuk kapal, tapi kalau tengok kaki orang lain pakai, lawa je kan kan ;)


lepas tu hari jumaat tu masa sedang meriben2kan paper bag di rumahku, si mony ada cakap yang spread my happiness ada tulis kat blog dia pasal one kedai kasut ni, ada buat custom wedding shoes, n harga tak lebih RM 150 pun... wahh sangat teruja, dan hari keesokkannye jugak aku dan kawan2 pergi ke kedai kasut tersebut..

kedai Gavy @ The Wedding City, Maju junction.


kredit to here


eh kasut ni ke yang aku tempah? aku pun lupe. hihi lain rasanya tapi ala2 macam ni ;p
tapi nice sangat. cakap kat SA gavy tu, nak brooch murah2 je. so die belikan brooch yang 10ringgit. hehe.

lepas duk belek2 gambar kat dalam komputer dia untuk pilih design kasut, belek2 pulak katalog untuk pilih tekstur kasut dan warna.. hehe aku pilih putih yang macam ada glitter2 siket. wahh agak gewdix di situ, glitter2 lagi.. color peach lembut pun ambil jugak. besnyeee bole pakai sampai bila2 ni, sebab perasaan memakainya sangatlah comfort dan platformnya stabil ;)


tapi agak ralat siket sebab masa datang tu, bos kedai tu tak adalah pulak huk2.. nak bos dia ada, sebab mony kata bos die akan ukur kaki kita betul2 dan bagi pendapat itu ini .. huk2... xpelaa, SA yang ada pun dah cukup membantu ;)


rasa sangat seronok sebab dah tempah kasut kawen (akan siap dalam masa seminggu).. sebab kasut sangat memainkan peranan yang penting kan, since kite akan pakai die sepanjang hari.. kalau kasut tak bes, boleh buat spoil je mood tul tak ;)


sekalung penghargaan ku ucapkan pada mony kerana menyebut tentang kedai kasut Gavy ni.. kalau takk, mesti aku terkial2 jalan2 di shopping complex cari kasut yang entah jumpe entah tidak.. cari kat Vincci tak ada dah yang bes.. huhu.. really appreciate it... thanx to spread my happiness jugak sebab buat entry pasal Gavy ni.. besnyee ada intenet kan ;)

hihi



note : rasa lega jugak sebab dah beli cadar. hari tu pegi jakel tanye cadar, die kata paling murah harga rm400. gulp.. last2 aku beli kat jusco jek, sales 70%. hik2


happynye =)


mood mekap sebab tarikh nikah lagi 2 minggu ;p
yey2 nanti kene mekap ;p yey2 ;p
pangg~










15 comments:

Ogy said...

dua minggu lagi eh..? yey yeeyyyyyy!! heheee

tp..knp kad kawen dd tak sampai lg ek? hik3

dd dudu said...

on the way kak gee, baru pos pagi td, sok mesti sampai, hik2 maafin saya lambat, haha duk memintal2 riben kat kad tu ;p

nurul azida ahmad said...

wah, minggu depan dd kawen?? omg omg! neves tak? hehehe bile start cuti?

K.I.N.A said...

yeay..tumpang gembira..;)..nk gi gavy jugak la gini..ni pun tgh pki gavy..orang bg adiah bday..hee

.: an :. said...

owh... an pn tgh fenin2 cr kasut ha... btw... siap seminggu ea... mmg kna gi ni... huhu

iedayah said...

alhamdulillah..settle 1 part

AnneWeeza said...

tq dd burung kedidi ;)

anne pon mmg tgh carik kasut yg berkenan di hati ;p

dd dudu said...

{zida}
omg omg jom teman dd neves, omg omg

dd cuti masa raya haji tu, kamis lepas rabu tu, omg omg


{kina}
comfort x adiah beday? bes kan kasut2 die ;) kite jakun siket sebab baru fes time hari tu g tgk kasut2 dia hehehe


{an}
ha ahh an, an cari kasut kawen ye? harus pegi tu, hehe


{iedayah}
Alhamdulillah. thanx iedayah ;)


{anneweeza}
uikk anne dah lamaa x nampak kemunculan anda ;p

same2 anne ;)

AnneWeeza said...

kehadapan dd,

anne ade je la...hari2 kot singgah blog dd.... ;)

anne je yg xsempat2 nak update ;)

dd nak kawen...n plak yg debar2 tau...apetah lg tuan badan ek ;)

sekian,anne ;)

Sya Sakura said...

kasut tu lebih kurang mcm kasut nikah sya jugak.. so my opinion is quite biased.. sy sukaaaa kasut tu, cantekkkk!!! hehe :)

Anyway, dh x lama dh nk sampai your big day.. sya pulak excited nk tggu tgk gambar.. hehe :p

dd dudu said...

{anneweeza}
kehadapan anne,

ooo begitu rupenye.
erm dd memang tgh berdebar2 ni sampai nak tercabut jantung, ahuk2.

Sekian.


{sya sakurA}
hehe cantek ekkk, xsaba nak pakai, bole? ;p

uh uh dd tetap suke tgk ur nikah outfit. suwit giler (byk kali dah kan dd ulang) hik2

mun-e said...

lupa nak kredit huda kat blog ku. uhuuu.

dd dudu said...

{mune}
haha comelnye sebab terkilan

lina said...

hehehe dh dekat...tp card tak sampai lagi :)

dd dudu said...

{kak lina}
xsampai lg kak?
akak, klu sok xsampai2 gak, akak pls gtau saya ya :)