Friday, January 15, 2010

the color of my love.. part 4


******************** PART 4 ********************


memori di Lenggeng negeri 9.. time ni budak2 Sains Komputer kena pergi, kira bukan major course aku aje lah.. dekat Lenggeng ni pun sweet memory jugak.. sangat kenangan manis bersama kawan2 dan lecturer2 tersayang =)

dengan kuku pulak, time ni tak ada awan2 mendung... cerahh ajekk :D memang kitorang happy sangat kat sana :D

ingat tak entry lepas2 yang aku suruh korang teka di mana kuku dan di mana dudu? jumpa tak? hik


kuku pandang siapa la tu ye ;p
dudu maintain menguap ;n

gambar kuku baca arahan, percuma gambar ja dan hana ;p hihi

chaiyuk wakk chaiyuk^^


ok, dekat lenggeng ni memori yang aku ingat adalah:

1) kuku dan grupnye buat persembahan nyanyi lagu Akademi Fantasia, siap menari lagi hahahaah (^o^)
dudu and the group pulak berlakon, menyanyi dan menari lagi "hoorei hoorei"

2) ada satu pagi tu, pagi2 lagi kuku dah panggil, rupe2nye nak kasi stokin.. stokin bersih kuku yang sangat tebal dan empuk untuk dipakai waktu sejuk malam2 dalam khemah.. simpan stokin tu sampai sekarang^^

3) kuku sangat risau bila ada game spider, yang ahli2 team lain kene angkut seorang demi seorang untuk melepasi jaringan2 tanpa tersentuh baju/kulit badan.. kuku risau ada lelaki ambil kesempatan bile angkat i ;p haha... tapi takde angkat2 pun, aku berjaya boloskan diri sendiri rasanya... aku mengangkat orang lain adala hik2..

4) pagi2, kuku akan nampak muka ku yang fresh baru bangun dan tak mandi lagi (T_T) sebab nak pergi ke tempat mandi ada kena lalu jugak khemah kuku.. sob sob.. horror tak muka kite? sob sob..

gambar hiasan

habis kisah kami di Lenggeng..
Bersambung..

4 comments:

Sayid Hameed said...

r tu ade gmbr ata..

zieda said...

hahaha...sweetnyer korg....

w a w a said...

dd...

aku musykil, byk plak gmba keri ko ada...ko curi2 amek gmba ehhh??? ;p

dd dudu said...

{sayid hameed}
hik nampak ajee ata ;p

{zieda}
hahahaha ;p

{wawa}
wawa, anggaplaah aku mamarazzi hahaha