Friday, January 8, 2010

kena tag gambar2 lama


ciare, ko tag aku gambar2 lama kan? hehe sila muntah sekarang ye dengan gambar2 ku yang macam terlebih ni, hik2..


oh ya, gambar2 ni sebelum tahun 2009 (dikira gambar lama la tu kan, hew hew)

AMARAN** siapa yang tak suka entry bergambar sila jangan scroll ye, hew hew


*****ZAMAN BELAJAR DI UPM, AWAL2 SEMESTER*****


dudu n ciare, gayuting..
ni zaman tangkap gambar handphone takde megapixel kot, tsk

puteri 7 ku sayang


dah namanya zaman belajar kan, mestilah asyik gelak ajek, tengah belajar pun gelak ;p
oh rindunyaaa~


*****ZAMAN DI UPM, MASA CAMPING*****

cuba cari mana kuku, mana dudu?



*****ZAMAN LI, PRAKTIKAL DI KOLEJ ISLAM MELAKA*****

rossa, kakyen, ummu, dd dudu, aya

sweet moments^^


*****ZAMAN SELEPAS HABIS BELAJAR, REUNION, GATHERING, JUMPA JUMPA..*****

jumpa balik kawan2 mrsmku~


separuh dari puteri 7.. wah muka muda2 lagi

dd bersama pae, muni dan cendawan


*****ZAMAN SAMBUNG MASTER, JADI RA, BUAT RESEARCH, ATTEND CONFERENCE*****



masa ni, kawan rapat dengan zila hehe

kawan rapat dengan hasni


*****ZAMAN DUDUK RUMAH SEWA, SEBAB DEKAT SIKET DENGAN UPM*****


masa ni housemate ku, anum tunang.
aishh gambar aufa pulak takde.

satu gambar ni je laa yang ade gambar aufa, huk2..


*****ZAMAN JALAN2 KE TERENGGANU SEBAB ZILA KAWEN*****


sayang mereka =)

bersama erme


kenangan indah,hihi :)


*****ZAMAN JALAN2 KE LANGKAWI SEBAB ADE CONFERENCE*****

yin yang =)

walau berada di mana ketinggian pun aku tetap bersama mu~ cewah ;p


*****ZAMAN BELAJAR DI OVERSEA*****

tapi dalam mimpi ajelaa..
siu siu siu~ angin berlalu pergi..

oh p/s ku --> rasanya rupa aku dulu dengan sekarang sama aja, bezanya kejap kempis kejap kembang.. tapi sekarang macam kembang tak kempis2 balik je uwaaaa

ok, aku nak tag rossa, lina, ezzan muni dan linda untuk buat entry "gambar2 lama" hew hew hew


okiee, dadada (^^.)/

9 comments:

rosealley said...

owh, kenangan waktu LI ituuu, guwe sangat tembam, heee

oversea indaaaa;p

suamihanyisterizuki said...

huhu, chomey chomey korang nih..kiut miut...

tp, xbrubah sgt kan muka kan...

hehe tumpang lalu, nyebok kan!

surney hasniey said...

nape kat gambar aku tu ada smiley sedih??? wuwuwuwuu...

w a w a said...

*aku-gelak2-sengih2*

nk komen, nk komen...

hahaha..aku gelak gila, slmba badak korang bersidai kt tngga kt fak tuh eh XD gelak tgk ateh, duduk terus XDDDDD

owh dd,
sesungguhnya ko tlh mmbawa aku mengimbau bersama zmn upm, conference, prpi, master, tganu2007...owh owh tepok2 manja kamu dd~

dd, mst entri nih wat ko "bergelodak-jiwa-perasaan" sblm ko melalui fasa baru nnt kannnnn ;p

w a w a said...

hehe..aku nk tmbh komen lg..

dd, ko laaa org pertama yg tegur aku time orientation dulu, wktu 2 dlm dkap, sblm kita ditunjukkan arah jalan (???) ke fakulti...masa mula2 sume stud baru dipecahkan mngikut major msg2...

aku ingt lg, ko ckp ko dok gombak *aku excited sbb aku tau gombak kat ne..owh lame XDDD* n ko story ko blaja mrsm kuantan...hahah snggh kenangan~

ko ingt tak dd??? ingt tak??? *aku paksa nih*

-----
----
---
--
-

tkpelh...kalo ko tk ingt pon ;p

ciare (^_^)v said...

btol..aku pon rasa aku sama je mcm dulu (kecuali skrg mekap tebal sket HOHO) cuma beza kembang kempis ajek. haihhh

lina said...

dd.. yg aku perasan kelebaran aku bertambah ikut gambar.. aku dulu kecik je.. huhu

dd dudu said...

{rosealley}
hehe xpe, skang kamu dah kurus

yang penting kurus adalah sekarang! :'o (tibe-tibe emo)

hewwwww~~ i blaja kat harvard uolss~~
keh keh

{suamihanyisterizuki fuh fuh penat naip)
dorang x comel la.. dd jek comel ;p wakaka lariii larii kene kejarrr

erm muke lebih kurang aje, umur sekadar nombor, cewah! ;p

lalulah lalulah, tunduk tunduk ;p

{surney hasniey}
wakakakakakaakakaaa :'D gambar tu aku cilok dari entry yang aku sedey pasal ko nak pindah laaaaa hahahahaha, ateeee~ pakej sekalilaa ngan smiley sedih :'D

sentap pulak die ye kui kui

{wawa}
ikut ko gelak-sengih-gelak-sengih

wahahahaaaa ateh memang x boleh blaaaah aaaa, duduk ayu gilerrr, dahlaaa pakai kasut tinggi ala cikgu2 hik hik jahatnye aku, lariiikkk~~~

owhhhh sesungguhnye aku sangat merindui semua zaman itu :')

miss u olssss

keh keh bergelodak laa jugakkk ngeeeee

{wawa}
hahaha aku ingatlaaaa.. time tu semua kene beratur ramai2 kat fakulti masa orientasi.. pastu aku xde kawan.. pastu aku tegur ko (kee ko tegur aku tah).. lepas tu kite berkawan^^

aku ingat semua itulaaaa^^ puk puk ;v hew hew

{ciare}
heheheheh rindu kan zaman seluar muat dulu (T_T)

skirt aku pun da x muat, apakahh

{lina}
kelebaran bertambah ikut gambar? wakakaka lucuu laa linaa :'D

oit, jangan lupa packing, petang kang aku amik ko, pu~

aku ingat

dd dudu said...

eh kenapa ade ayat "aku ingat" di hujung komen tadi? wahahaa sila abaikan..

;P