Friday, January 1, 2010

hatiku pilu :(


malam tahun baru ku di sambut dengan melayan cerita korea yang bertajuk "Sad Movie".. cerita ni ku ambil dari opismet ku, Aida.. selalu sangat layan cerita kelakar, tukar mood pulak layan cerita sedih... tapi tak sangka betul2 sedih :'(


cerita nii kiutt sangat, tapi meluluhkan perasaan ku wuwuwu, dan aku, terlalu menghayati pulak cerita ni... :(

kiut sehingga rasa nak play balik cerita ni tapi forward2 ke scene yang kiut sahaja... tak sanggup dah nak nanges kali ke2, uuuuuuu....

comel sangat snow white dalam cerita ni.
movie ni macam cerita Cinta atau Sepi, banyak kisah dalam 1 movie tapi berkaitan.

okie lah, dadada (--_)/

oh p/s ku --> ape kes malam tahun baru sedih2 ni, huhu

7 comments:

miloicekaw1119 said...

nak tengok!!!
cam best je..

ciare (^_^)v said...

betol...sedih kan cite ni....

mun-e said...

alolololo.. cian die cedih cedih ;p

Puteri Balqis said...

uhuhuu....DD..tajuk die pun dah Sad Movie... mesti lah sedey.... :D

dd dudu said...

{miloicekaw119}
tengok tau ;)

{ciare}
sedeyy :( suke cite yg snow white tu hehe.. tapi kiut kannn ;)

{mune}
hew hew hew ;p

{puter balqis}
mane tau sedih sampai menitiskan air mate ;p cite winter sonata kite tgk xnanges pun ;p

AnneWeeza said...

br tgk 1 pic tu pon dah rs sedih... ;'((

dd dudu said...

{anneweeza}
sedey :( n sampai skg sebelum tdo kite ulang2 part snow white dgn laki yg die suke tu, hehe saje je nak wat masuk mimpi ;p

anne tengokla cite ni~ huhu