Sunday, December 27, 2009

muni, selamat bertunang =)


Assalammualaikum sumee :)


26 disember semalam saye pergi majlis pertunangan my friend si muni kat rumahnyeee dekat2 dengan Giant Batu Caves.. si muni ni bertunang dengan chenta hatinya bernama rizal ;) muni ni dulu, kat upm aku slalu tumpang bilek die nak stadi sebab kat bilek sendiri mesti aku tertido, tapi last2 kat bilek muni pun aku tertidur jugakk hihihi ;p sekarang muni dah dipinang orang, hepi for u dear ;)


owhh meh tengok gambar hantaran, guna bunga color merah hati+ cream(ke putih?), cantekk =)






alaaa gambar sirih junjung lupa nak tangkap ;p
err korang tanak puji gambar yang aku amek ni cantek ke? keh keh keh ;P okie fine, biase je (T_T)


erm takmoo tayang gambar pengantin-tunang xtau nak panggil org yang bertunang ape lagiiii ;p
meh meh tengok gamba mini pelamin dulu.. made by muni sendiri

hik hik ada rumput, nampak x kamu? ;p


owh ya, untuk majlis pertunangan muni ni, my friend ezan yang jadik photographer nyeee, her first job tuu, x saba nak tinguk hasill, mesti cun ah ;)

nak tengok gamba pengantin-tunang ke? xmau tunjuk lagii ;p pangggg~
ini gambar penulis penulis? uweeekk



owh yelaa yelaa gambar pengantin-tunang pulak

pengantin-tunang atas katil

pengantin-tunang atas pelamin

pengantin-tunang bersama penulis

owh muni, love ur baju lace! giler cantekk, pinky pinky my feveret~ cantek ar =)

the hantarans dari 2 pihak..
pihak rizal gune color putih, cantekk dan suci ;)

penat ezan? huhu

penulis suke sangat majlis2 macam ni, sebab bole jumpe kawan2 yang dah lama x jumpe^^

antaranyaaa~~


ciare comeyll^^


jumpe kakyen^^ miss u lots terkenangkan zaman LI dulu

pae yang makin kurus..
dan juga bunge n sany.. terhibur jumpe diorang ;)


haa masa majlis ni kan, tunang si muni, rizal tak datang pun.. sangat tradisional kan, gud gud :)

okaylaa, penulis lapar sangat. nak pergi makan.. nanti kalau nak tengok gambar lagi tunggu laa ezan atau ciare atau muni upload ek.. okiee dadada (' '.)/

nahh gambar terbaikkkk =)


oh p/s ku --> best jugak review pasal pertunangan kawan^^ tapi x dapat nak review pasal acara sarung cincin sebab tak clear dari jauh huk2..
and oh ya, thanx pada muni sekeluarga atas layanan baik dari kalian, dan makanan superb :)

10 comments:

mun-e said...

auww~~~ aku kah pengantin tunang itu? auwww~~ malu sudaaahhh ;p

wahhhhh bagusnya dd.. gambar yang aku ade pon x sebanyak ini hoho

leh la letak status kat fb suh tgk blog ko kalo nk tgk gambar aku haha ;p

mun-e said...

eh mekacih ya sudi dtg dan sudi buat entry psl pertunangan ku ;)

dd dudu said...

{mune}
yeee kau lah pengantin-tunang iteww ;n
hahaaa daaann aku ngekor jek si ezan tu, mustilaaa aku ade gambar banyak hak hak hak

sile laa letakk status itu, dipersilakan ;) hew hew

{mune}
oh sama2 yaa, biasa2 aja ^^

marinahunny said...

kwn2 dd smua dh tunang, dh kawen, dh beranak..dd bila lg nih...

surney hasniey said...

igtkan dd dompot yang bertunang tadi... ;p

rupa2nya si mune...hehe...

next turn si dd dompot plak eyh...can't wait...(^,^)

ciare (^_^)v said...

wahaaa aku upload lmbat lg kot...ade mslh teknikal (-_-")

anN said...

hye! plz vote me kat

http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

no.3 ANNURAIN tq!

mun-e said...

kekeke marinahunny nampaknya tak sabar2 nk tgk dd tunang bile. smp tanye bnyk2 kali :p

ciare~~ aku xde gambar ngan ko huhu cpt la uplod hehe

[z@ck] said...

Dudu bila plak?
hahaha

dd dudu said...

{surney hasniey}
heeiii ko lupe tarikh ek ;p siu siu siu

{ciare}
cepat cepat cepat upload

{ann}
owh

{mune}
kekeke

{mkak marinahunny dan zack)
jaappp jappp ;p