Wednesday, December 2, 2009

Yang ku tahu cinta itu indah

Hai, selamat malam penonton semuaa~
pangg~~ apa masalah aku ni :n

hoho sekarang tengah melayani sebuah lagu yang bertajuk "Yang ku tahu cinta itu indah" nyanyian Afgan feat. Nagita Slavina.. bes.. sedeyy jekkk kalau menghayati bait2 lirik tersebut.. oh oh~

tapi x mo laa tepek lirik lagu ni kat sini.. kang orang salah faham lak, hihihi ;P

pu ku pu ku~ hoho lama tak buat bunyi ni..
puk ku~ puk ku~

hik hik ;p

yo puksi puksi yoo!!
puksi puksi! jom lisa rap bersama ku sambil mencuci toilet macam sincan dan misae buat, puksi puksi!

hoh tadi godek2 folder picture lama2..
korang nak tengok tak zaman kejahilanku dalam photoshop/fireworks dolu2 ?

nah

manjanye i kat telinga kuku~ tapi kenapa 2 pasang kaki ku hilang, hok hok

tak pandai nak edit, tapi nak edit.. booooo kat previous dd ;p


tapi sekarang aku dah pandai edit tauu, kemas laa siket dari dulu, hehe

Yang ku tahu, cinta itu indah^^

dadada (^^.)/

13 comments:

surney hasniey said...

hik2..macam pari-pari...

marinahunny said...

dd oh dd..cpt la ikat dgn kuku tu..kawen best tau!

mun-e said...

"kurusnya" keri yg dulu

rosealley said...

haha, berangan jd fairy kerr???;p

dd dudu said...

{surney hasniey}
hik2 pari pari peach ;p

{marinahunny}
kak oh kak.. kalau bole kawen skang, saye kawen skg kak (hik hik gatai)

InsyaAllah bile sampai masanyaa, saya kabarkan pada semua yaa^^

{mune}
errr ;P

{rosealley}
iyaaaa peach fairy ;P
gambar edit lama laaa, hik.. pu~

mun-e said...

dd..emel la aku lagu itu.. hehe thanxxxx

dd dudu said...

{mun-e}
dahh :D dapat enggak ;)

AnneWeeza said...

hikhikhik ;) cumel

dd dudu said...

{anneweeza}
hee hee ;P

pestisid said...

kenapa tak buat gambar kuku sebelum, dan selepas minum weight gain? ops..hikhikkk...larik2..kuku kejar.


dd kiut sgt cara ko edit neh. hahaha

puksi puksiiiii jom rap pakai topi senget..

dd dudu said...

{pestisid}
lebih baik ko lari laju2 haha

hoh dah slalu pee sy tepek gamba kuku yang the latest, pu~

hahahaha, tu zaman x berape reti nak edit tapi fantasi tinggi ;p ngehehe

sinsing lengan sinsing lengan! puksi puksi yoo

Anonymous said...

kurusnye kj huuuuu~adakah ini kj?hihihihihi....-aina

dd dudu said...

{anonymous aka aina}
hee heeee
kj sile lah jawab ;p