Monday, December 21, 2009

hijrah


2 Muharam
1431 H..
Alhamdulillah, semoga penghijrahan ini membawa 1001 keberkatan dan di berkati oleh Nya.. Aminn..
:)

heee rasa macam nak cakap sesuatu, tapi tak terkeluar pulakk :D

oklah, Salam Maal Hijrah untuk semua ;)

dadada (^^.)/

14 comments:

Ezzan Yusop said...

cm tau je nk ckp apa...hikhik! hai dd, do u miss me? cewahhh....

lina said...

aku pun tau jugak... hehe

surney hasniey said...

aku pun tau...(^,^)

mun-e said...

2 muharram ek? bukan 4? ;p

mun-e said...

eh ke ko mmg ckp pasal 2 muharam bukan 4? haha pu~ ;p

dd dudu said...

{ezzan yusop}
hik ;p ezzannnnnnn dd n the gang baru balikk dari drive tru mcD bangi :D jeles x jeles x :D

of course i do :( makan bubur mcD ni tingat kat ezan dah makan ke belum :(

;p

{lina dan surney}
hehe suwit je korang (^^)

{mune}
hee 2 Muharam laa ;n

marinahunny said...

selamat tahun baru hijrah buat diana..buat la azam bru nk kawen thn baru ni..? aci ke..?? hahaha

dd dudu said...

{marinahunny}
selamat tahun baru hijrah kak ;D
aci ke ekk ;p

pestisid said...

dudu..adekah smua yg tau ni ada sms yg ala2 sama je ngan sy dapat? ke cmne?

dd dudu said...

{pestisid}
sms apakah? uik, tak ade kaitan laaa, puksi puksi.. sms tadi hal lain, hihi comel jek kuri2 ;p

pestisid said...

ape2 pun..kuri2 tau jugak..tau jugakk..pu~~~ nak gi pu kat kuku gak bleh? hikhik

dd dudu said...

{pestisid}
of kos uols tauu, uols kan adik iols dengan lina, hak hak

bole.. tp blog kuku dah ade sawang, hihi

AnneWeeza said...

adekah???
waaaaaaaa..... ;D

dd dudu said...

{anneweeza}
anne pun dah 'adekah' kann kann ;p kee dah dekatt,not sure la pulak kite, kite tunggu je anne update kat blog tau, hik2