Sunday, December 13, 2009

siang hari ku di Jengka

taip laju2... nak keluar ni hehe

semalam, 12 disember 2009, aku pergi kenduri kawan mrsm ku, Zalina Zainon kat rumahnye di Jengka, Pahang :)

em jap, nak korek gambar lame ina jap..
tara~
zalina & dd forever =)
oh kenapa aku tepek muke kitorang atas bekground begini ya (' '.)~

ok sambung kesah pasal kenduri..
erm aku pergi Jengka, berdua2an naik keta cikgu fizik ku hehe...

Assalammualaikum, nama saya cikgu Wan Salehaton.. saya mengajar Fizik, dan saya sedang memandu Honda City.. hik2

konvoi ngan lagi satu keta gak.. jipad dan huzmin.. sebelum sampai Jengka, kitorang singgah Temerloh, amik zuin.. RnR kat umah zuin,.. mak nye si zuin hidangkan kuih2 dan minuman air sejuk dan air panas.. burppp kenyang sebelum kenduri~

cikgu wan, zuin dan dd

lepas tu Ajie dan wife nye pulak sampai.. minum2.. terima kasih pakcik dan makcik..
lepas tu kitorang sambung perjalanan..

dekat je temerloh ngan jengka... ina kat Jengka 15..

ok layan gamba ye.

dd kusamnye muka ku, adakah aku perlu calit mekap nex time pergi kenduri?, cikgu wan, Asz cantek tapi makin kurus sebab penat tarik gigi geraham patient, huk2... dan zuin yang masih sama seperti dulu :D

kaco pengantin makan hehe... yang baju biru tu, Sara isteri Ajie

kelas F2, batch 2001 Mrsm Kuantan :)

dari kiri, huzmin Researcher Officer di UKM dan tengah sambung master,
jipad
si programmer/researcher (xingat;p) di MIMOS,
suami ina
muke cam engku emran siket2 hehe,
si pengantin zalina
cikgu fizik di Limbang Sarawak,
Ajie
programmer gak kot ;p,
Sara
wife Ajie,
dd
programmer biase je dan master x abes2,
Asz
doktor gigi,
cikgu Wan
seorang cikgu fizik d mrsm kuantan, dan
Zuin cikgu kimia di Serian Sarawak..

Cikgu Wan, Alhamdulillah, anak2 murid kesayangan cikgu ni menjadik laa jugak, hehe.. terima kasih cikgu sebab jadik cikgu ter'best kat kitorang dulu, hik..

eh ni entry pasal kenduri kawen ke pasal hari guru? ;p hew hew


eerm lepas kenduri ina, Asz jemput datang umah die kat Jengka sebelah.. kitorang gi jap, minum2 makan buah.. pastu balikkkkkkkkkkkkkk.... singgah solat jat kat umah zuin di Temerloh..

okay, nak keluar ni.. sangat x sempat laa nak tukar font color dan tambah border gambar, dan check spelling.. balik nanti laaaa baru buat.. pblish dulu..

to ina dan suami, Selamat Pengantin Baru, moga kekal hingga ke cucu cicit cucut ;) sayang ina selamanya, and you are my friend forever! ^^

dadada (^^.)/


10 comments:

HonEyBuNNy said...

suka tgk org tawin..ihihi

ciare (^_^)v said...

hehe terkejut den tgk my ex-opismate; sarah bergamba sebelah dd ;)

dd dudu said...

{honeyBunny}
suke jugak hihi, tp hani dah kawen kan :D
hehe

{ciare}
hehehehe, kecil kan dunia ini :D tapi x sangka sara kenal aku lagi sebagai kawan hamsiah hehe awww

dd dudu said...

eh owhh, salah org, ingatkan honeybunny ni ex-opismet kuku dulu.. bukan rupenye.. sowii~ :)

~ ReD ~ said...

waahhh!!!O_O merahnyer kaler tema pengantin!! suka giler!!! hoho

kalau la linda yg g sana, mau x nak balik agaknyer..smpai la pelamin tu roboh.:D

mun-e said...

sucinya pegi kenduri dengan cikgu

surney hasniey said...

minah ni budak matrik aku...aku rasa pernah citer2 dengan ko dulu...hehe ;p

dd dudu said...

{red}
hahahaha memang menyala pengantin tu, musti linda suke :D

{mune}
hihi comel pe ;p

{surney hasniey}
ade ade ko cite, hehe
haa lina pun kenal sebab same matrik heeeee

~aL!n~ said...

wah best baca entry ni..hehehe
rindu cikgu wan..cikgu fizikku

erm i got the invitation from ina, tp x leh attend..hehe sib baik dd wat n3 ni n upload gambar..hehehe tq 4 sharing

herm dulu slalu jumpe asz, sbb die study kat HUSM..die da bis study eh?hehehe

sultunfo

dd dudu said...

{alin}
hehe tp kite xberkesempatan pulak nak tgkap gamba pengantin dekat2 hoho

asz dah abes stadi dah, skang die doktor gigi kat spital kuantan, nama spital kite x ingat, tp dekat2 ngan megamall katenyeeee ;)