Wednesday, December 23, 2009

Tudung Giveaway Contest


hihi, lately ni macam malas jek nak update blog.. tapi nak join contest jek bole? ;P suka saja apa2 peluang atau kesempatan yang bole dapat barang free hik hik hik adeh gedebushh, macam misae mak sincan pulak dah aku ni... tidakkk tidakkk tak mauu jadi misae ;O


okay, kali ni nak join contest ni.. sile klik banner di bawah..

suke contest ni sebab boleh letak gambar bersama kawan2 :D ngeeheee
lepas tu hadiah nyee boleh dapat tudung Barakah uolsssssss

okay2, jom tengok ape rules die

  • Mesti ada blog ya ya :D
  • Jadi Follower Teratak Comellotte sudahh :D dan add Teratak Comellotte dalam bloglist anda Puan Rien, semua bloglist saya ada dalam http://jirandudu.blogspot.com/, atau klik dekat My Secret Path kat sebelah ni haa
  • Letak banner ini di sidebar blog anda dengan link ke entry ini sudahh :D
  • Buat entri mengenai contest ini sudahh :D
  • Upload satu gambar saat percutian indah anda. tak kira dalam Malaysia ke Luar Malaysia
  • Nyatakan tempat dan tahun anda pergi bercuti. gambar yg menarik,cantik diambil kira
  • Tinggalkan link entri anda di ruang komen sudahh :D
  • Tarikh tutup: 15/01/2010

saya nak letak gambar nii...

percutian indah ku di Bandung bersama rakan-rakan ;)
-November 2009-

masa bergambar ni tengah tunggu makanan dekat Restoran Sapu Lidi.. owhh betul2 rindukan mereka~ walaupun mereka ada didepan mata saya sekarang, saya-tetap-rindukan-mereka-waktu-di-Bandung ngeeee..

inilah percutian paling tenang dan indah yang pernah ku alami^^


oh p/s ku --> oh ya, thanx to zida untuk info contest ni ;)

4 comments:

zieda said...

hehee...welkam dd..no hal la..klu ade contest len bgtau la..hikhik...:)

dd dudu said...

{zieda}
okieeee hikhik ;)

rien said...

ok dh check,semua syarat dipenuhi..good luck

dd dudu said...

{rien}
thanx ya ;)