Thursday, April 15, 2010

Wedding Theme ::Ivory::


sebenarnya kan, yang saya dok biseng2 saya kata suka perkahwinan putih tu kann, saya suka sangat warna putih tu dia calit2 dengan bunga color ivory... atau dalam bahasa melayunya putih gading..

pelamin putih + bunga warna ivory
baju putih + bunga warna ivory

wohohoooo sungguhhhhh~~~~~~~~ damai.. hehe

gambar2 kat bawah ni dari google yuk


huhuuuuu damainyaaa tema color putih gading dimataku








nana af kawen pun guna color putih gading, tengoklah pelamin dia ;)



ivory + peach2 siket



hehe bilik pengantin yang menggunakan color putih + ivory


pelamin ni ezzan yg bagi link kat sini



aku suke!!!! baju putih + bunga tangan color ivory
*pengsan serta merta


last but not least..

plain ivory.. tak ada bunga2 pun, tetap damai di mata ku:)


8 comments:

rosealley said...

cantik gak:)

dd dudu said...

{rosealley}

hehehehe cantek ek :)

marinahunny said...

aiii..x decide lg ke..?? fenin..

dd dudu said...

{marinahunny}
survey2 + saje2 usha gamba la kak marina :) themenye dah ada muktamad, tp kene rahsia dulu takut ter'berubah dikemudian hari, ekekekeke ;P

a Y u said...

mmg cntik..!!

i like...!!hihih..

dd dudu said...

{ayu}

hehe

hai ayu ;)

pestisid said...

so bile ko nak kawin? tanye lagi...walaupun dh tau..ops.

dd dudu said...

{pestisid}
pangg~