Saturday, April 24, 2010

hu hu hu


9:29 am, ptm


huhu apa kejadahnya aku berada di ofis pagi2 sabtu ni?
erm ada lagi siket nak siap koding ni, InsyaAllah, dan nak pastikan sistem aku betul2 berjalan dengan baik, sebelum aku terbang esokk ke negara seberang.

naseb baik sampai2 pukul 8:55 pagi tadi ada kak hani kat ofis, kalau takk, kalau takk, kalau tak ape ek? ermm entah tak takut pun ;p


huhuhu sepatutnye hari ni aku keluar dengan kuku yang dah botak perlu ke sebut? untuk tukar duit indonesia dan beli barang2 keperluan, tapi disebabkan keadaan aku sekarang, last2 kuku cakap "xpelaa camtu biar kite tukarkan duit untuk awak je lah ek".. aduh sayu hatiku, punyalah dah plan lama nak keluar sama2, uhuk uhuk


hari ni aku membawa bekal dari rumah dengan sangat banyak. belum lagi campur dengan cekedis2 yang aku beli dari Shell sungai besi tadi, hik2.. harap2 aku x mengalami masalah kebulur kat sini sampai malam hehe..

oh hari ni aku terpaksa parking dekat kotak parking ketua jabatan sebab parking penuh gilerrr, bebudak ukm exam dekat dewan kuliah depan ptm ni.. hoh ok lah tu, dari aku parking kat kotak pengarah terus ;p

hik hik, ok lah, nak fokus dahhh.. bye bye

:)


-gambar hiasan-












6 comments:

miloicekaw1119 said...

best nye main buai..
nak ikut..

dd dudu said...

{miloicekaw119}

jommm ;)

mun-e said...

oh sakit perut.


motif ngadu kat sini??? :'D saje nak kaco ko buat keja. hihihiahahahaha.

dd, nak kain pasang 1 :P eh ini serius! hehe

dd dudu said...

{mune}
oh silaa beri contoh gambar nak kain macam mana yuk, takut aku lupe klu secara gambaran atau lisan sebab senarai barang yang org kirim dah mencapai 3 mukasurat bergambar ye, kui2

mun-e said...

alaaaa. nak hadiah :P bukan kirim. heheh.

takpe la. tak dapat pon takpe :P saje jek :P

dd dudu said...

{mune}

lerrrr ;p puk puk