Sunday, April 25, 2010

bye bye saya pergi bandung jap ye


saya pergi Bandung kejap ye kawan2.. wahh kejap laa sangat, padahal seminggu ;p


jadinya saya x tengok blog selama seminggu.. korang nak ngumpat saya kat ruangan comment pun saya takkan tahu selama seminggu, hik hik adeke yang nak ngumpat aku? enable kan comment moderation karang ;p

walaupun saya tiada, tapi ada lah entry siket2 yang dah auto publish, he he he

bukaklah blog saya pukul 7:55 AM.. hari apa, entah tak sure sebab tak buat lagi masa tengah menaip entry ni ;P


-gambar bandung 2009-

dari kiri, idzuan tunang rosa, lina mukagarang tapi makan mamee, rosa tunang idzuan motip ulang?, dd dudu , ezan yang pegang bahu dd saje nak cakap, nanti org ingat kuku yg pegang bahuku, dan kuku yang botak sekali lagi

klik sini kalau nak baca trip 2009


untuk kali kedua pergi ni, masih orang yang sama, bezanya watak lina dah tak ada. digantikan dengan watak haida. linaaa, gonna miss u :( siapa yang nak tolong aku pilihkan barang2 untuk makcik2 kalau ko xde :( wahhh statement yang perlu membuatkan aku lari sekarang~

tapi serius, tak best pergi trip tanpa lina :(


ok lah bye bye korang, Selamat maju jaya di dalam semua bidang, wahh gitu~~

3 comments:

mun-e said...

hehe byeeee. tadi aku g rumah ko amek baju kurung :P pastu ma ko ceta smalam ko blk lambat sume.. nasib keja dah siap bole la ko bcuti dgn tenang. hihihi.

jgn lupa beli cenderamata banyak banyak sikit ek :P

♥Cik Fariza♥ said...

ala...
g bandung lagi..
napa x ajak...
huhuhuhuhuhu

lina said...

huhu aku mcm tau je cutiku ditarik bulan ni :(