Monday, April 12, 2010

saya jual - brooch bunga kain



Assalammualaikum semua :)

erm camne ye nak mulakan.. hehe.. takpelah, straight to the point lah ;P

saya kini ada jual pin/brooch bunga kain tau (^_^)


jadi sesiapa yang berminat boleh lah emel saya di greenrose_dd@yahoo.com dan beritahu

Nama :
Kod item dan Kuantiti :
Alamat :


MAKLUMAN SEMUA~ 2 orang pelanggan online pertama tidak akan dikenakan cas postage ye ^^


harga setiap satu cuma RM 2.50 sahaja :)


bj1 : sold
by1 : available
bg1 : available
bo1: available
bw1 : sold
bj2: available



bj3 : sold
bj4 : sold
bg2 : sold
bb1 : sold
bb2 : sold
bc1 : sold




bj5 : sold
bo2: available
bw2: sold
by2 : available
bg3 : sold
bj6 : sold




br1 : available
bh1 : sold
br2: available
bh2 : sold
br3 : sold
bb3 : sold



bw4 : available
bk1 : sold
bj7 : sold
by3: available
bj8 : available
by4: available



br4 : sold
bp1 : available
br5 : available
bL1 : available
br6 : available
bL2 : available



bg1 : sold
bk2 : sold
bp2 : sold

bL3 : available
bw3 : available
by5 : sold



br7 : available
bo3: available
bh3: sold
bo4 : available
be1 : sold
br8: available



note : maaflah, kod tu saya letak untuk pemahaman saya, maaf kalau nampak pelik, hik2..

oh ya, kalau pin yang anda nak tapi dah sold atau fully booked, boleh jugak request pada saya, nanti saya cuba restock, tapi dapatnya lambat siket la kot hehe...



gambar pin dari belakang




saiz brooch sebesar duit syiling 50 sen ye

sangat sesuai untuk dipakai dengan tudung bawal. sebab nak selempang kan. tapi boleh juga nak pakai dengan tudung berawning, untuk kasi lebih terletak di bahagian bahu :D



saya ingin menjadi penjual/peniaga yang jujur.. saya dah check satu2, semua stok saya sekarang dalam berkeadaan baik-baik belaka.. pin pun saya dah check satu2 dan pastikan tidak ada jarum yang boleh buat sangkut kat benang tudung ye ;)
tetapi sekiranya barang ini sampai pada anda dalam keadaan tak elok seperti pin tercabut atau kelopak bunga tercabut akibat postage, sila beritahu saya beserta dengan bukti ya.. nanti saya akan ganti yang baru :)

akhir kata, ini adalah permulaan saya dalam bisnes persendirian.. doakan kejayaan saya yaa ^_^

note : hati berbunga-bunga riang kerana menjual brooch bunga favourite ku, ~(^_^)~ hew hew hew



14 comments:

dd dudu said...

Alhamdulillah, akhirnya tercapai jua hasratku yang dah bertahun2 cakap nak jual item comel :) hehehe

ciare (^_^)v said...

serius comel gile brooch ko ni.hmm, nanti kalo kite gathering lg bleh la tgk..hehe...

mun-e said...

wahh comelnyaaaaaa :D

okay aku nak order skang. :D eh bole ke order di sini ke nak emel jugak? haha

:P

dd dudu said...

{ciare}
ciare thanxxxxxx, comment ko sungguh membuat aku senyum lebarr, thanx ciareeee ^_^ mmuahx muuahx

nanti aku bawak ek klu kite jumpe2, hihihi

{mune}
muniii thanxxx, terharu dahhh akuuuu, sob sob sob

hik ko dah emel aku order items pun, agak gewdix di situ hahaa xpe2 aku sukeee

suamihanyisterizuki said...

dd,

pin dgn bunga tuh disatukan dengan gam ker? bole kasi gambr dari belakang tak..hehe

tak melampau kan permintaan ini?

**tetibe nak jadi bunga bunga jugak, kata dlm hati ada taman kannn**

~ ReD ~ said...

dah bukak biz on9 la skrg;) good luck

dd dudu said...

{suamihanyisterizuki}
hany, hehe kite dah letak dah gambar pin dari belakang... siap color hijau lagii tuu untukkk kamuu ;p hak hak hak

erm kite pun xreti nak explain cane, tapi pin yg halus tu x delah die gam direct, die ada yg platform bulat tu, so besi bulat tu laaa yg di gam byk2 lekat kat kain

hehe phm x phm x ;p


{red}
linda, hik2.. makasih2 ;)

Atiqah Adnan said...

hari tu qah beli brooch kat downtown dd... chomel! tapi semua abes dah kena kebas ngan adik2 pompuan kesayangan kurr..

dd dudu said...

{tqa}
hehe tqa beli brooch bunga ke cane ;D

Apple Cute said...

dd charge postage mcm mane ? hehehe :D

dd dudu said...

{apple cute}
klu pos biasa bayar setem je laaa hihiiii

klu pos laju, ermm harga pos lebih mahal dari harga brooch wuwuwuwu

emel me at greenrose_dd@yahoo.com k :D

Apple Cute said...

dd aku terus sms.. sebab 2 yang aku berkenan da dismbar orang..hohohoh :D

dd dudu said...

{apple cute}
alooorrr yekeeee, xpe2 nanti aku restock eh

sms received :D

kedaikerongsang said...

nak tengok brooch bunga yang lain sila ke web ni banyak koleksi brooch bunga http://kedaikerongsang.com