Friday, November 19, 2010

kad kawen saya. jemputlaa datang 20.11.2010 ^^




Assalammualaikum kawan2 dan semua pembaca My Secret Garden,


Alhamdulillah dengan izin Allah....

saya diana/dd dudu ingin menjemput kalian semua ke kenduri kawen saya pada 20.11.2010.

dekat Gombak Setia, KL je, hehe.


nanti bagi alamat ye, emel ke greenrose_dd@yahoo.com

kawan2 yang dekat @ PTM tak payah laa bagi alamat hee.. tu by hand je ;n


erm espeseli untuk semua kawan2 blogger.. yang selama ni menemani saya di kala saya gembira atau sedih.. di kala saya runsing, korang bagi comment yang menggembirakan, di kala saya gembira korang bagi comment yang gembira juga... saya hargai semua itu.. walaupun kite tak pernah berjumpe, tapi rasa sangat dekat walaupun cume di alam maya.. untuk silent reader *wahh ade ke? , saya tetap rasa dekat dengan kamu walaupun saya tak kenal siapa kamu :)


jadi, saya berharap sangat korang dapat datang di hari istimewa saya nanti, boleh laa saya kenal semua kawan2 maya ni :)


sob sob tiba-tiba terharu.. nak nanges nak nanges, uwaaa :'o

Alhamdulillah, sepanjang kenal anda semua, tidak pernah ada lagi comment jahat yang muncul di ruangan comment atau chat box.. kerna yang rapat2 dengan saya mesti tahu, kalau sedikit/secubit/secalit saya kene kutuk atau caci, pasti saya susah nak bangun balik.. saya lemah orang nye... Alhamdulillah, korang semua baik2 :') syukur sangatt... sungguh terharu..


tibe-tibe panjang pulak kan entry ni, padahal nak jemput kawen je.. hee


saya sayang kamu semua :) jemputlaah datang ke majlis saya nanti ya, tema adalah color ivory/krim/putih gading.. tapi tak de lah wajib hee saje je cakap ;P

jangan lupa emel ye :) greenrose_dd@yahoo.com .. kalau tak emel, nanti saya cari korang. muahahaha ada x orang main paksa2 jemput, haha



note : Blog My Secret Garden akan beroperasi sehingga 19.11.2010 sahaja.. InsyaAllah selepas itu end of my chapter 1, welcome chapter 2 ;) and... gudbye My Secret Garden..

oh suspen x bunyi ;p



43 comments:

kucincomey said...

erkkk.. kad kawin kite same laa.. hehehe..

dd dudu said...

{kucincomey}
laa yekee kucincomey, haha

ciare (^_^)v said...

dd nak jgk kad walopon aku xpasti apa status aku masa tu.adakah di labour room? huhu. excited nak bersalen tp excited jgk nak tgk dd kawen T_T tgk la mcm mn nti ek

dtg mkn2 umah bik x nti? kalo dtg bg je kad ms tu ek =) jimatttt setem =p

♥S@R@♥ said...

sy xdpt dtg :(..coz date wedding kita sama..hehe

pe2 pun semoga majlis kita berjalan dgn lancar..Amin

dd dudu said...

{ciare}
okiee aku memang nak kasi ko kad kawen, hehehehe

xpasti lg dtg ke x, macam ada appoinment, nanti aku roger k ciare ;)


{sara}
sara, saye doakan majlis kite 2 berjalan lancar ye :)

suamihanyisterizuki said...

dd, tahniahhhh....semoga semua berjalan lancar...dan seperti yang dirancang...ameen....

mizz sue said...

wahh..comel kad kawen u

surney hasniey said...

dd...

kad untuk aku mana????

merajuk ar...nanti tak nak ar gi kenduri kawen ko...muahaha ;p~

elle's laaa~ said...

kad cantek ! reben tu ponn cantekk .. like~~ :)

~ ReD ~ said...

nak jugak kad tuuu! haha.. nti bila2 free, kita jmpa dd kena bagi kad tu..hahah :P

Aktiviti Bloggers Yang Mengeratkan Silaturrahim

dd dudu said...

{hany}
hany terima kasey, jemputla datang hany :)

{mizz sue}
thanx dear =)

{seni}
berani ko xdtg hahahahaha motippp???


{elle's laaa}
hik thanx elle

{red}
okieeeee dd pegi bawah umah red pun xpe hahah

ziela said...

cantek lah kad didi n kuku =)

pestisid said...

motip smue kad ko pegang? aritu masa ngedate ngan kuku kat tasik iols ade mintak ngn dia, tp dia ckp semua ade ngan ko. wahhh statement berani ngaku ngedate ngan kuku kat tasek..hakhak..ko marah tak? tak takott..larik!

dd dudu said...

{ziela}
ziela mana ni, hehe

{pestisid}
kann, motip sume kad sy pegang? hihi.. xsempat nak bahagi2 lagi dgn kuku, sy dah kecoh2 nak edarkan, wakakaka ;p


hahaa xmaraaa laa, kuku ada bagitau, puk motip xtakut tapi larik? pangg~~

mia said...

huwaa..saya dijemput ke dear...baru je join blogging ni

marinahunny said...

dup dap dup dap..

dd dudu said...

{mia}
jemputlaa mia, heee nanti mai dtg sama2 kak tqah ye, hik2

{kak marina}
tik t0k tik tok ;p

ciare (^_^)v said...

eh eh br pasan. ko nak buat blog baru ke? alaaa sygnye..teruskan jela blog ni..sentimental value gitu ;)

dd dudu said...

{ciare}
sebab sentimental laa, aku nak biarkan My Secret Garden sebagai blog bujang hehe.. nanti aku link kan laa blog bujang ni dari blog chapter 2 hikhik

ibarat fasa hidup berubah, blog pun kene berubah ;p

mia said...

dear, mia da emailkan address kt mail dd tau..hhehe

dd dudu said...

{mia}
okiee miaa, dd dah reply daaa hehe

iedayah said...

simple but nice sgt kad kahwin u dear..nk sgt g majlis u dd..nnt i emel ea..xde aral melintang ,InsyaAllah i dtg..=p

dd dudu said...

{iedayah}
wahhh how suwit r u ^^ dd suke sukeee

emel tau, dd tunggu ni ;p

anaztasias einz said...

hii dd. lama xjoin blog atmosphere ni :(. nora dah anta kat email ek.
Insya Allah ada rezeki nak datang.

btw dear, nora dah tak guna link nora aira tu ek. kalo ada kelapangan nanti exchange with my new link ek. http://norapurplebridez.blogspot.com/

tengs dear.

dd dudu said...

{anaztasias einz}

ooo nora aira ke ni ;)

ok, dah link urs ;)

datang tauu ;)

ima said...

waaah. tahniah sis. :)

dd dudu said...

{ima}
makasih ima ;)

Lieya said...

iskkkk ingatkan 20.10.2010.. salah panjang pertama.. heee

dd dudu said...

{lieya}
lerrr urut dada kejap, hihi

cronyz said...

bila aku nk dpt kad ni????
grrrr...
:P

dd dudu said...

{cronyz}
motip? ;p

korg aku bg lambat2 siket eyyy~ takut korg lupe date ;p kekekeke

Amy Syaquena said...

salam...

amy follow sini,cantik la wedding card awak...

dd dudu said...

{amy}
thanx follow amy ;)

yeke, thanx sekali lg hehe

nOor aNIes said...

dudu....cngrts....x lm da tu....jgn lp uplod pixs byk2....smg berbghia ke akhir hyt..:)

dd dudu said...

{noor anies}
hehe thanx anies, jemputla dtg ;)

Sya Sakura said...

wahh adekah nk stop blog ni? Oh nooo... :(

dd dudu said...

{Sya Sakura}
hehe bukak blog baru laa sya, blog ni jadi muzium je lepas ni, hehe kite jumpe di blog baru ya after 20.11.2010^^

Mrs Cinderella said...

TAHNIAH...
SELAMAT PENGANTIN BARU DD...
SEMOGA MENJADI ISTERI YG SOLEHAH....

dd dudu said...

{mrs cinderella}
terima kasih cinderella :)

Ct_hAjAr said...

tahniah secret garden..semoga kekal ke anak cucu..wedding wat kat gombak setia ye...dah dekat la..i kat sri gombak...

anyways,jenguk2 la my site @ http://lifeissecret.blogspot.com

JIVEBUMZ said...

tahniah dd dudu!
akak dah dapat kad kamu.. insyaallah kalo tak de aral sampai ler akak nti..

semoga kalian kekal bahagia hingga hujung nyawa k!

dd dudu said...

{ct hajar}
meh laa ct datang kenduri saya ^^ betul2 dekat ngn sek. rendah gombak setia. kat Sri Langkawi 1, Blok 02.

hehe


{kak jibam}
makasih kak jibam!!
xsaba nyee jumpe akak... dan perut, hehe

Ct_hAjAr said...

saya datang..saya datang...hehe..cam segan pulak..ekeke