Tuesday, November 2, 2010

cat bilek



orang tua-tua kata.. 30 hari sebelum kawen, x elok berjumpe...

tapi sabtu hari tu baru jek import kuku untuk cat kan bilek dan angkat2 barang.. hehe
3 minggu sebelum kawen tu ;p


di saat2 ini macam x dapat nak ikut kata2 itu ar ;) banyak yang ter'attached ngan kuku. bole?


MasyaAllah, buruknye dinding aku dulu.
dinding ni sejak umur aku 5 tahun ok.

xpernah bercat selepas itu. kekeke
bile dah alihkan perabot semalam, perasan pulak banyak contengan.
Vandalisme sejak kecil. hehe

kuku tegur ada tulisan jawi yang aku conteng. berkerut2 aku baca.

hik

yang paling x boleh tahan, sume password intenet aku catat kat dinding je. haha
dari zaman surfing guna jaring ke dial-up, ke streamyx, sume password main catit kat dinding jek hee hee

ok lepas ni x mo conteng2 dah.


hee hee





percubaan curi2 tangkap gambar kuku di balas dengan sapuan cat ke atas ku. wuuu




saya pun tulun jugaa ;p

berus kecil adalah kerja ku ;)


hehe kini pink sudah bilik ku^^
walaupun aku hanyalah pengantin rakyat biasa yang rasanya tidak mempunyai bilik pengantin yang dihias2 tuk org tengok, tapi cukuplah sekadar kemas untuk kepuasan diri, hehe.

bye bye.



note : soriiii sangatttt x pos lagi kad korang. aaaa baru setel kad untuk staff ptm. staf ptm ada 154 orang. *pengsann
bersengkang mata meribenkan kad2 tu hee hee


kad korang akan ku poskan minggu ni jugak!!


note 2 : rata-rata ramai yang kata xbole datang sebab tarikh ku tu tarikh org ramai balik kampung cuti raya Haji. xpela, nak buat camne, saya paham :)




8 comments:

ciare (^_^)v said...

tapi aku rasa aku sorg je ckp xdpt dtg sbb sibuk nak beranak =p hikhik

owh comel bilik pink ituuu ^_^

BrightEye said...

When is your wedding day..?

nurul azida ahmad said...

eh ha ah la dd. raya haji ek? insyaAllah zda pegi. :)

pestisid said...

yeay dh ada gelak tutup mulot..hehe,nnt nak kad kooooo

Atiqah Adnan said...

pink!! sangat lovely laa kaler tuh..
qah suke.. awak dah poskan kad untuk saya tak cik dd

♥S@R@♥ said...

sama la..sara pun selalu jumpa gak...nak buat camne..last minit punya preparation..adei..

kad pun this week baru nak pos..mmbr opis pun lum bg lg..adei..

psst: dd dah beli kasut or lum? mmbr2 opis kata cari kat alamanda n pakson ada buat sale..

iedayah said...

wa..rajin nye kamu diana..i pn bru cat blik..tp bkn cat sendiri..i malas..=p..ahahaha

dd dudu said...

{ciare}
ramai la ciare, heheee hana pun xleh dtg, lisa pun mungkin. pastu kakak2 ptm ni. hehe xpe2 sy paham :D

{brighteye}
20.11.2010 dear ;)

{zida}
datang tau ;p

{pestisid}
thanx lisa ajar!! ko mmg bes!!
cane nak bg ni, klu mintak alamat ko nak pos jek, agak2 kene tempeleng x ngn ko, huhu

{atiqah adnan}
hehe pink sgt lovely! :D
alamak tqah, belum laaa, sume org dd x pos lg. cume kumpul alamat je dulu. busyy sangattt2
nanti gtau mia eh, dd lambt siket. by the end of week dd pos

ngee :D


{sara}
kan, memang kene terjumpe gak ;p sbb bergantung byk kat si dia, hehe

yekee, wah ada gang pos lambat, hik2

ermm yekeee ada sale eh, tu ar xtau lg ni nak cari katne, ahuk2 thanx sara tau

{iedayah}
hehe yekee, tp cat bese2 je, hehe