Thursday, August 26, 2010

makeup untuk majlis bertandang nanti



kuku dah beli kain untuk majlis bertandang/sambut menantu di Banting karang, kain beaded chiffon color soft blue. oh beaded chiffon yang simple je, x sarat, sesuai laa untuk bertandang :) lagipun tak ada sanding2 di sana ;)

sweet, saya pun puas hati. leh recycle baju tu untuk raya tahun depan, sebab tak macam baju kawen sangat. hehe



ermm untuk makeup nanti, dudu yang carikan. dah lama ushar satu blog bridal boutique ni. sebab perasan dalam blog dia, harga makeup/mini pelamin/buaian berendoi cukur jambul murah sangat tapi sweet + cute.
lepas tu, saya perasan makeup yang di apply kalau customer request nak simple or lite2, memang dia buat simple tapi sweet. oh sesuai laa dengan majlis bertandang ni, hehe nak jumpe mertua tak mo mekap tepung gomak atau macam patung. hihi


so bridal boutique mana ekk?????


yang iniiii!!!


http://quinybridal.blogspot.com/


hehe amik pakej promosi penutup 2010.

Makeup =
RM 180
include Aksesori + Veil + Handbouquet
**

murah kan kan kannnn???
;P


hai nik, nice knowing u ;)


see you on 21st of november ;)


ei, gambar hiasan je la ;p

note : dudu nak masuk contest ar. tungguuu yuk~~



5 comments:

ciare (^_^)v said...

aku suke la mekap dia :) erm bleh tiru utk hari raya nanti. cewah =p

p/s: skrg ko tak heran dah nape aku komen awal kan? hikhik

ZARA said...

cantek lah design bridesmaids dresses kat pic tu!

dd dudu said...

{ciare}
yekee ciare, suwit gak kann ;) hee

ha ahh aku xkan tanye dah kenape ko komen awal, hahaha malu aku tanye soalan tu pagi tadiiiii

hak hakkkk hakkkk


{zara}
hahaha canteekk cantekk

suamihanyisterizuki said...

dd, murah murah...besh besh

dd dudu said...

{hany}
heheee besh besh