Tuesday, August 24, 2010

teka teki di pagi hari


cuba korang jawab eyy ;)


1) cuba teke apa benda yang ada tangan, ada body tapi tak ada kepala??


2) cuba teka kenapa tayar belakang kereta lagi cepat botak dari tayar depan?? padahal kalau tayar belakang jalan, of course la tayar depan pun jalan gak (gelak tutup2 mulut)


sebab tayar belakang gune gred murah, tayar depan gune gred mahal. SALAH


sebab tayar belakang selalu pakai yang second hand yang tayar depan dah pakai. SALAH SALAH




eh tetibe bagi gambar dd dudu buat peace kan ;p ekeke

oh nak tau satu cerita tak, dulu masa sekolah, aku eja "peace" = "piece".

huk malunyee bila kene gelak dengan rakan2 bila buat ayat english "stay in piece"


wuwuwuwu.



eh nak jawapan ke teka teki kat atas ni?
hehe bukaklaa comment, saya dah jawab dah.

motip bagi jawapan terus? ekekeke


11 comments:

dd dudu said...

1) jawapannye adalah BAJU. hehe ade tangan ada badan tp xde kepala ;p

2) sebab tayar belakang asyik duk fikir cane laaaa nak kejar tayar depan, asyik xdpt kejar jeee.. banyak fikir, last2 botak jadinye huk2.

;P

hihi x kelaka

marinahunny said...

hehehe ingt teka teka contest ni.. sekali dh ada jwapan da..hahaha

mama glam said...

i suka teka teki yang ada jawapan terus. senang x payah pikir2... ehehhehhe.. dasar malas nak pikir!

nurul azida ahmad said...

tp zida punye kete, tyr depan y botak dulu dd. hikhik

dd dudu said...

{marinahunny}
hehe saje suke2 ;p hihi

{mama glam}
heheheeee senang kan ;p

{zida}
eh tak bole tak bole ;P

wewe said...

Zda:sebab ko asik reverse je tu..hehe

dd dudu said...

hahaha zida asik reverse :'D

kelakaaaaa

nurul azida ahmad said...

hahaha. betul gak, dok pk cne la nak g blkg balik. muahaha. senget la awe!

dd dudu said...

muahahaaha

tayar depan pk cane nak kejar tayar belakang :'D

senget laaaa korang :'D

SlashDot said...

eh suka2 je..mana de panggil tangan baju.. panggil lengan aa.. lengan baju..
pe plak kejar2.. tayar mmg asal botak a tada rambut..

dd dudu said...

{slashdot}
yenadeyy, tayar takde bunga kan dipanggil botak. motip pertikaikan jawapan aku??

eh xde xde, sukati aku laa nak panggil tangan baju. tapi tangan yg xde jari, hik2