Thursday, August 12, 2010

nex time contest kena tambah syarat



next time, contest ni aku nak letak syarat, golongan IT atau kakitangan yang menjawat jawatan dalam bidang IT TAK boleh join. puk

hari tu si fird.
ni lisa punye screen shot pulak, capture visits 40000


tapi dia tak send la, dia tunjuk jek.

motip 400,00? 400 ringgit ke lisa hahahahaa kedudukan koma tu ;p

fuyoo lisaaa, kantoi bukak berita harian online, jemputan majlis. pdf, download vmware. ekekekekekee


ishhh tak bole jadii niiii, memang kena ketatkan syarat contest niiii *berazam


5 comments:

pestisid said...

motip ko malas nak crop langsung???kan kantoi saya bukak FB pakai extension chrome kat opis..
bwh2 tu surat2 jemputan n bende sy donlod kat email pagi ni laa..

walaupun koma salah placing, tapi tetap laa nilai 40K ok..

dd dudu said...

{pestisid}
malas ah nak crop :p

ilek arrrr ;P

err ko x masuk bertanding kan?? :n

Ogy said...

hehe klakarr lah korang ni..remaja riang riaa yek...

pestisid said...

pertandingan ape? visitor 40K ke? malas la uols..bagi chan org lain..ko kene kecualikan kwn2 ko kot..

baik masuk pertandingan memasak ke..eh motip?

dd dudu said...

{kak ogy}
huhuhuuuuuuu ;p

{lisa}
kene kecualikan kawan2 ke? ekekee

motip pertandingan memasak?
sy nak masuk pertandingan sahibba. motip?