Wednesday, August 11, 2010

mana bole :n



ada orang send print screen visits ke 40000 pada saya....



bila aku bukak blog, visits ku baru 39k++

ooo edit ekkk?? mana aci (@_@)

to fird, my ofismet.. penyertaan anda adalah invalid

hahaha




9 comments:

cronyz said...

x aci!!! saya bantah yang arif!!

rosealley said...

haha, kelakar

SlashDot said...

"kalau dapat print screen angka 40,000"
aa tgk tgk.. bole a ..kan2

dd dudu said...

{cronyz}
BANTAHAN DITERIMA :O


{rosealley}
anak murid ko ar ni dulu, ish ishh



{SlashDot}

SlashDot = fird ke???
motip ko jadik SlashDot????


aaaa tade tadee... baca balik ayat aku

"KORANG TENGOK STATISTIK SAYA KAT SEBELAH SIDEBAR NI, kalau dapat print screen angka 40,000 "


TENGOK okayy~~ bukan edittt~~~ tengokkk sampai angka tu menjelma menjadi 40000 yeeee, bukan edit dia menjadi 40000 :n

SlashDot said...

"KORANG TENGOK STATISTIK SAYA KAT SEBELAH SIDEBAR NI, kalau dapat print screen angka 40,000 "
"tengokkk sampai angka tu menjelma menjadi 40000 yeeee"

waa kira bole la camtu
pasal aku tak edit gamba.. aku mmg screen shot.. aku edit html ko je dan pada masa tu lah dia menjelma jd 40k...:D

dd dudu said...

{SlashDot}

=____________=

camne ko edit html aku haaa?? -__-

dd dudu said...

ayat mula2 berbunyi begini

"ok dengan secara rasminya, saya mengumumkan, contest visitor dibuka lagi... kali ini adalah untuk VISITOR YANG KEEEEEE 40,000!!!"



SO TERMA & SYARAT DAH JELAS YAAA :B

sila beratur untuk menjadi visitor ke 40,000 ;P

pestisid said...

lucunye dudu..gaduh nga fird..masuk gelak je boleh..bukan masuk nak bela ko..hohoh

dd dudu said...

{pestisid}
heii lisa, ko patut bela kawanmu ini ;n

motip cume gelak ;n