Tuesday, August 10, 2010

shai's bridal shower



selepas kitorang buat extreme challenges, bermulalah bridal shower yang sebenar ;) tapi time ni aku masih kepenatan ;p nak bercakap pun xlarat ;p makan pun tak telan sangat dahhh... drama queen gile ;p

our bride-to-be



dominos. yummyyyy

and setiap orang akan dapat favors inside the giftbag, shirt from Bali and bunga kene selit kat rambut or tudung. hihi


motip kabur? hihi


main game “How well the bride knows the groom"


setiap sorang kena tanya soalan kat shai. jawapan dah diberikan oleh groom malam sebelumnya. so nak tengok jawapan shai betul x, sama tak dengan jawapan yang diberikan oleh hafiz ;p



haha memang lawak.
nway banyak je jawapan shai yang betul, cume shai selalu bagi banyak pilihan jawapan, n bila suruh konfemkan satu, shai konfius kat situ hihi xpe shai, i paham ;)


disebabkan ada beberapan soalan yang shai tak dapat jawab dengan betul. kitorang "dare" dia. hihi saya diam jek, haha x berani laaaa, kang mati aku kene teruk2 karang ;p


dare shai untuk scream kat pondok service kaunter tu "sayaaaaa nakk kawennnnnnnnnnnn!!!!!"

hahahaha giler maluuu



shai kene dare.
shai begging "kat sini je tak boleh ke??"
"sorang teman la i"

huhu sian shai, uhuk2 ;p



mula2, abang2 kat situ pelik la kan apa minah ni bawak belon ke sini.
lepas tu shai jerit "sayaaaaa nakkkk kawennnn"

abang2 tu bole pulak sakat "apaaa? takkk cukup kuat laaaaa"

hishhhhh kalau aku, terus lari balik dah kot, ahakkkk

tapi shai sporting.
"sayaaa nakkkkk kawennnnnnnnnnnnnn"




lepas tu shai terus lari, jadi hantu cina.

nak cekik zarith haha. sebab zarith yang paling x kasi can kat shai.


kui kui kui.

lepasss tuu bergambarrr ;)



girls in flora n fauna theme.


BANGGGG!!!!!! BERTUKARRRR!!! shoot, tetibe bertukar baju kann.. hik2 sume pun sarung shirt BALI



mimie, dd dudu, raja, zarith, shasha, sara, shai, fazlin and shima.

kalau shee and iza ada mesti lagi bes kan =)


dah macam pyramid cheerleading pulak, hihi


box [ ]

cantek gambar2 ni, sebab seragam baju sama dan ada flower kat kepala masing2^^


bergambar bergambar sampailah train sampai. kemassss, then balikkkkk


huhu shackey buddies. u made my day!!
the best bridal shower ever! padahal ini first time aku join bridal shower hehe

shaiiii, sayang shai sangat =)
shai nak kawen da~


8 comments:

ciare (^_^)v said...

dd terserlah kepenatan ko tau :) bestnyaaa bridal shower..tp xnah pegi pon.xpelah aku wat baby shower je kot nanti.hakhak

dd dudu said...

{ciare}
hehehe nampak sgt ek ;p tu ar jarang buat aktiviti katekan ;p lembik lembik haha

nakk giiii baby shower ciareeeee

♥S@R@♥ said...

camne leh join aktiviti camni..bestnyee..

ciare (^_^)v said...

eh cop! baby shower tu sblm branak ke pas branak? uuu i lak kompius @__@ hakhak

nurul azida ahmad said...

baby shower b4 beranak. hehehe

hurm, bestneyr dd. nak jugak join kalau sape2 yang kwen. hikhik

dd dudu said...

{sara}
hehe kawan2 yg organize ni, hehe

{ciare}
baby shower sebelum beranak laa sayang hahaaaa

ermmm bulan 8, puasa, bulan 9 raya, haaa bulan 10 la wat ;p hik2

ciare, ko pose x bulan pose ni?


{zida}
kannnnn~~ sapa yg nak kawen ehhh lepas ni hrmm hrmmm

;p

ciare (^_^)v said...

dd di setiap tmpat ko tnya aku pose ke x ek? hihi comel ;) oh b4 branak ek?hmm, alaa nak yg pas branak.br syok guling2 dgn baby XD

dd dudu said...

{ciare}
kann sume tmpt aku tanye pasal ko puasa ke x hahahahhaaaa apala aku