Sunday, August 15, 2010

hadiah dari vietnam


jumaat semalam masa balik dari jumpa abah, sampai je rumah ada parcel yang ditinggalkan depan pintu oleh courier.. tau dahh sebab orang courier tu dah sms awal2 bagitau yang dia tinggalkan kat situ sebab tak ada orang di rumah.


tengok nama pengirim, heee heee tersenyum sampai telinga (^_________^)

dari kak marinahunny laaa


note : kak marina ni, dd tak pernah berjumpa in person. kenal melalui alam blog sahaja. jadi kakak dan adik kat blog, haa gituu~~ hehe




saspen, bukak slow2..

kasut???????


salah.




taraaaaaaaa~~

henbeg comel dan sepucuk surat yang bertajuk "hadiah dariku untukmu", heee heeee (^_______^)


katanya~ buah tangan ni dibeli masa kat vietnam, simpan satu untuk dd. katanya bole pakai gi kenduri kawen. katanya lagi, "akak cari beg yang ada riben tapi x jumpa ;p"

auchhh hahaha, sengih sampai telinga (^______^)



kak marina, dd suka sangat beg kiut ni. musti pakai punyalahh, tunggu ar dd tayang nanti, tapi bulan pose ni xde pulak wedding. aishhh, xpe bolehkan aja pakai waktu lain hehe...

kak marina, dd sukeeeeeee.. terimaa kasihhhhh
saaayanggg akaaakkkk


heeeeeeeee mulut tak bole tutup daaaaaa (^_______________________________^)





4 comments:

cik paro said...

comelnye beg tu dd.nak pinjam boleh???
ni mesti tengah senyum lagikan??
hehehhehehe..

dd dudu said...

{cik paro}
heheeee senyum senyum ^_______^

marinahunny said...

hehehehe akak pun sengih smpai telinga baca n3 ni..lawak plak ayat2 tu bila pikir balik..hahahaha

sbnrnya akak nk ucap terima kasih kat dd sbb bnyk tolong akak buat blog ari tu..hehehe

tp hadiah tu mmg sengaja simpan satu utk dd pun sbb bnda2 yg cute ni mesti ingt kat dd ;)

mmmuaahh!

dd dudu said...

{kak marina}
yekeeee kakk, heehee susah2 jeee ^_^

tp dd tetap terharu

mmuaaaahhxxxx