Tuesday, August 31, 2010

deep fried sotong



Salam hari merdeka untuk sume (^_^)

tapi semalam tak sempat aku nak layan bunge api dari tingkap umah, dah tertido pukul 10 malam, hik2.

hari ni nak cakap pasal deep fried sotong. kalau pergi kedai kan, jarang dapat jumpe sotong goreng yang menepati tekak ku.

tapi sotong goreng yang dekat de'Templer (chinese muslim restaurant), Melati Utama ni sedap. semalam berbuka kat situ.


sedap, crunchy2 gitu. sos die pun sedap sangattttttt.


nak tanya nak tanya~
siapa ada resipi atau link ke resipi sotong goreng tepung yang bess??
hehe kongsi laa dengan saya ;p
bukan taknak gugel, tapi x tau yang mana betul2 sedap. nak recommended punye hehe.

ciare~~ ciare~ ko musti ada kannn..
hehe tetibe ciare ;p




2 comments:

ciare (^_^)v said...

huhu..nti aku tanya pakcik gugel. see?? aku pon try n error pakcik gugel :p hehe. takat ni xpenah try lg. tp mcm sedap eh

dd dudu said...

{ciare}
sedap sedap.
alaaa ko kan slalu masak, leh ar try n error, pastu gtau aku k. aku setahun sekali masak, so nak jalan singkat hahaha ;p

jgn mara ciare~~ daa~~~