Saturday, August 14, 2010

weekend, layan friendship award



mula-mula kita layan award dari
linda red dulu ;)


oh makasih makasih
linda red, kasi dd award ni. mmuah mmuahhhh




oh ada lagi satu award yang saya tak letak2 lagi kat blog.
hehe makasihhhhh along muni, sebab kasi dd award ni :D



Soalan 1
Bagi pulak award nih kat 5 org yg korang rase ada nilai2 persahabatan yang baik dalam dunia blogging nih

1) hasni
2) lisa
3) lina
4) kak lina
5) kak nieza

eh yang saya x letak, jangan ambil hati.. sebab yang tak letak ni saya rasa korang dah dapat dah award yang sama ;p



Soalan 2
apa nilai persahabatan yg ada pada setiap pada 5 org tu? war2kan...

1) hasni - walaupun kita dah lama tak berjumpa, tapi ko tetap ada sms sms kan, ingat kat aku ^^
2) lisa - tak rasa kau berminat dengan award2 ni. haha direct x? saja try n error kasi kat ko, kot2 ko accept ke. oh nilai persahabatan yg ada pada lisa ini? dia rajin berym dengan saya. semua isu pun kitorang cakap, wahhhh ;p
3) lina - minah ni memang sahabat baik saya, tak perlu dinilai dah =)
4) kak lina - bebetul kenal kat blog. kakak yang baik dan rajin letak comment yang membina, thanx kak lina :)
5) kak nieza - kita kenal memula melalui emel kan, kak nieza mesra orangnya, buat saya selesa ;)


Soalan 3
Sila gtau apa perkara paling hebat pernah korang buat sebagai sahabat. Untuk kita semua jadikan panduan dan ikutan.

errr entah ;p menjadi pendengar yang sebaik mungkin kot ;)


ok dah la. bye

8 comments:

surney hasniey said...

mekasih dd kerana memberi award tersebut kepada aku.... ;p

ko kan kawan baik dan kawan sebilik aku masa zaman kita jadi RA dulu, mesti la aku akan ingat...sms skali skala supaya persahabatan tu sentiasa kekal...kalo sms slalu, takut boring lak nanti...hehe...

yang pasti...ko memang pendengar yang baik, dan yang paling best ko akan lupa hampir setiap cerita yang aku cerita kat ko...tu yang aku suka tu sbb cerita tu takkan tersebar pada orang lain, hik2...(^,^)

dd dudu said...

{seni}
same2 seni ;p

sebab tu aku syg kooo, sebab ko akan kol dan sms aku^^
syg ko seniii sampai aku nak bgtau satu perkara ni pun aku takut ;p asyik pospon jekkk ;p apakah perkara itu?? tunggu ko tanya aku dulu muahahahhahaha


hik2 baguslaa ko suke, sesetengah org akan kecik ati klu aku lupe apa yg die penah beritahu aku, hehehehe

lina said...

Thanks DD

dd dudu said...

{kak lina}
same2 :)

nieza rawi said...

cik dd,,
so the TERHARU ..
really appreciate..
makceh byk byk ar...
best plak rs dpt award ni... (^0^)

dd dudu said...

{kak nieza}
hehe sesame kak ^_^

lina said...

dd.. ni 1st award aku terima since 2008. tapi tak harap pun award2 ni sebab blog untuk suka-suka. thanks dd. love u , bestfriend :)

dd dudu said...

{lina}
ahh ko kene amik gak ;p