Wednesday, June 18, 2008

yeayyy dah balik dr pulau langkawi

channnnnnn~~ (perkataan baru ganti taraaaaaa) hahahaha

yeayyy dah balik dr langkawiiiii, sonok sangat kat saneeeee suke2 sukeee (^^) ziffii soooonoookkk sangaaatt ~(^,^)~ (dgn aksi zizan ;p)

skang duk menjalani rutin harian cam biase kat umah... live in the flow.. graf yg mendatar hok hok hok

tp hatiku masih d langkawi (^,^) duhai kekasihku, cintaku tertinggal di langkawi~~~ (nyanyi lagu dewa haha)






p/s -----> klik laa gamba2 tuh nampak besa cket baru puas hehehhehe ;p nak lagi puasss g tgk freznterrr n klu korang tgk gamba2 tuh ikut susunan, korang akn dpt penceritaannyee ^^ hehe ;p

6 comments:

ciare (^_^)v said...

bestnyeee tgk korggg kt lgkawiiii...huk huk..bile plak aku nk mlancong ke sana? :(

dd dudu said...

alaaaa ciareee nanti ade mase n peluang ko g laaa ehhh percume aku hak hak hak ;D

xpe xpeeee langkawi xkemane2 tauu die tunggu ko ^^

pandangdenganmatahati said...

dd beshnya ~~
dah tgk dah frenster ko~~
uuu nak g jugak.. hukhuk

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
munii.. langkawi pun tunggu ko gakk errr

nanti g yeee..aku nak itut lg leh x hehe sbb kat sane henbeg lawa2 laaa byk giler taste aku kat sane, tp xbeli sbb terlebih survey harge sampai last2 xbeli huk2 ;p

ermm chaiyuk2 kumpul cuti byk2, pastuh leh laa g hehehe

alaa muniii nanti ko kan nak g pulau perhentian.. beshnyee ('_')

rosealley said...

best kan best kan...
rase cam nak g agi arrr,huhuuuu
windu bangat memori kat langkawi tuuu, bz jek all d time g jalan2...mase kat hotel, mmg best ahhh,huhuhuu

oppss, dd, aku nak tiru cara ko letak gamba dlm frenster leh x??mcm citer lak, best2,heehee

dd dudu said...

{rosealley}
kan kannn sukee sbb schedule kite penuh kat saneee, tuh yg jadik mase cpt berjalan tuh huk huk tp tuh baru laa beshhh drpd xwat pape hehehe

ehh sile sileeeee wat laaaaa, kite wat kelab bercerita menggunakan gambar2 hehehe xyah susah2 mengarang text ;p sile sile~ ;p