Thursday, June 19, 2008

kelab penggemar kentang

chaaaaaaaaaaaannnnnn~~ ;D


ayuh ayuh masuk kelab penggemar kentang hehheheh hoh ni laa makanan peberet ku bile lepak2 di umahh ;D kentang potong panjang2 yg dah di goreng, pastu ikan bilis yg dah digoreng garing, lalu digoreng lagi bersame2 ngan bawang daannn cili padii yg dah dipotong kicik2 pastuh menepek makan kat dpn tv yummmmmyyyyyy nyum nyum :]''''

sekian terime kasih hehehe

p/s ---> nak join kelab baru ar, kelab mangsa da gemuwx tp xdpt kawal makan makanan berminyak hehehheehhe aishhhhh nak wat canee ek ;p


7 comments:

murni^^ said...

dd..!! ya Allah.. menitik air liur aku saat menatap gambar kentang ituuuuuuu :D''' opsss!! tertitik kat ats keyboard nih :p

waaaaaaa pandainye dd masak..tp asek2 masakan goreng2 jek..gulai2 bile lagi ek? (cakap kat diri sendiri sebenanye hekhek)

aku kat ofis!! uuuu.. sume dah balik awl..tgl y rajin n workaholic jek :p utk ilangkan boring, aku buat milo ice dgn mgunakan milo 3 in 1 n water cooler hakhakhak.. perangai zaman2 upm dlu..kihkih.. tapiiiii..sedap wooooo :D

heee..daaaaaaa ;)
pasni anta sket kat rumah aku ek lenkali ;)

~mangse mmg gemuk dr dlu btambah2 gemuk smp skg dan mangse xdapat kawal nafsu dr dlu btambah2 xdapat kawal nafsu smp skg~~ keke

p/s: nak join x kelab mangse aku neh? :D

dd dudu said...

{murni^^}
ooopsss lap balik keyboard tuh pakai penyapu bulu2 pink aku hihi ;p

wahhh aku xreti masak gulai lagi caneeee ni caneee nii ;o

waahh pandainyee si munii wat milo 3 in 1 ;p alaaa ko ni asek balik lambat jekk bilerrr nak nengok ezora camniiii uh uh puk puk .. klu ko tinguk kan musti ko asek gelak jek nengok lisa tuh hahahaha

alaaa nanti anta ke umah ko, ikan bilis ngn kentang tuh dah lembik dah, xgaring uh uh ko kene dtg cni nanti aku goreng time2 tuh gakk pastuh kite jadik ular sawa eh cam pae hari tuh kat umah aku ;n dtg umah aku tuk tido puk puk die ;n

p/s --> aaaaaaaa takutnyeee ngn kelab tuuu ~('o')~

murni^^ said...

huhu.. aku bharap isnin akn cepat tibe supaya lps jek projek ni d uplod idup ku akn kembali normal.. huhu..selagi x abes projek ni slagi itu la idup aku cam org pelarian jek.. mulut pon penuh ngan ulser.. uuuu :<

jgn risauuu~~dekna pasti akn tgk abg bob malam ni~~~ dekna janji.. abg bob tunggu dekna yaaaa abaaaaaaaang.. :D

dd dudu said...

{muni}
hoooo yekeee tgh sebok rupe2nyeee... aku pun klu banyak berpike musti ulser penuh kat mulut... tp dah setahun lebih mulut aku xdek wat umah ulser ;p heheh bes2 sbb xbekerja ;p dulu kat possimo banyak gak ulser ku hok hok hok

hahahahahahaha klakaaanyeeee abg bob dlm episod hari ni ngn spek putih ngn selipar putih die yg besar tu, aku asik gelak jek :'D

chaiyuk2 berusahaa yaaaaa p('o')q

rosealley said...

gelak jek aku baca komen2 korang ni laaa, hahaaaaa

dudu, aku nak join gak ar kelab ko 2, skang nih wat xpedulik jek ngan timbang kat umah nih daaahhh

alaaa muni, mase aku p ari 2 kat umah dd kaaan, sume housemate die cakap dd ni pandai masak tauuu, saje je xnak tunjuk2, tapi ari 2 xde pun dudu watkan aku kentang goreng tuuuuhhh, huhuuuu nak jugaaakk

dd dudu said...

{rosealley}
tp rossa ko nanti kan nak kawen, mane leh wat xpedulik jek ngn penimbang tuh hehehhe ;p hehee laluu ko pun jawabb "lamee lg laa aku kawen" ;p

puk..ngengade hehehe ;p

rosealley said...

puk puk dudu mmg mengade;p