Wednesday, June 25, 2008

my childhood songs ;)

channnn ;) semalam tinguk cerita artis mesia kat astro, smlm pasal KRU, feminin, elite, 4u2c ngn nico hehehheeeee siang tuh kul 530 dah tinguk, pastuh ulangan malam tuh pun tungguu nak tgk lagi :D heheheeeee tingat zaman kicik2 duluu laaa zaman sekolah rendahhhhh

kite membesar ngn lagu ni kannn ;)

dulu mmg minat giler arr ngn KRU ngn feminin.. klu ade muke dorang kat tv, mulelaa terpacak kat dpn tv tuh sampai abes hehehheheh lagu2 dorang pun hapal jek ha ha ha

pastuh kat sekolah pun setiap kali ade hari penyampaian hadiah, me and the gang sure wat band punyee nak menari lagu KRU, menari lagu feminin hahahahah punyelaaa fanatik ;D sonok sangat zaman koreograf sendiri tariann syok2 sendiri nak tiru tarian dorang tuh hihihihi pastuh gaduh2 nak pakai baju ape mase perform hahahaha rindunyeee ^^ i wish i cud turn back the time (^^)

Here are d oldy videos.. remembering our childhood ^^ .. but for those yang layan lagu2 ni mase sekolah rendah je laa hehhehehehe ;p




angin bayu membawa diriku~


lagu KINI.. banyak giler steps lagu ni dorang nari heee




AWAS! erm alaa ni yg KRUjaan 2002 nye konsert.. carik AWAS yg 90an x jumpe ar


lagu MENGERTI.. kurus n muda giler muke dorang time ni hehehe




inilah nasibku




manisnya senyumanmu~ minat elite gak mase tuh darjah 6 dah.. abby cantek hee


p/s ---> korang pun musti ade childhood song kan zaman sekolah rendah dulu ;) ingat x lagu lemon tree? hahahah itulaa lagu english fez yang aku kenal n try nak hafal hahahaha

5 comments:

pandangdenganmatahati said...

lemon tree??? sama ngan akuuuuu hahahaha.. cop!! aku xde la buat korograf lagu KRU kan, tp buat korograf tarian lilin kekeke.. poyonyaaaaaaaaa hakhak
tsenyum gak.. hehe..

pandangdenganmatahati said...

dd dd!! aku baru tingat.. time kelas muzik dlu kelas aku penah nyanyi lagu untukmu ramai2.. kihkihkih..mase tu ade 2 org cikgu laki praktikal ajar kelas muzik ktorg..nama nya cikgu azmi.. ensem!!!! (kan aku skolah convent gak hikhik) lagi sorg x ingt sbb x ensem sgt hikhik.. nyanyi lagu tu ramai2 mase tu aku darjah 4U !! hohoho.. indahnye kenangannnn.. alahaaaaii~~~ ^^

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
tarian lilin? yg lilin ngn piring kat tangan tuh eh hehehehhe

hooo puk2 yg ensem jek ko engat name die =n oh tau x mase aku kelas 4 KENANGA dulu name cikgu kelas aku cikgu azmi, hensem n ramai peminat (TIDAK TERMASUK AKU ;p), tp xsame org kott, xkan laaa 2 sekolah pakai cikgu yg same hehehheh

angin bayu membawa diriku~ haiihhh ~^^~

pestisid said...

mak aih byk nye step lagu kini tuh.klako la dorg ni.rambut haruslah potong pendek cmtu, pastu belah tengah.korograf lak tah maneeee dpt idea tah.x sangke ko tiru.hik!~

x sangke As yg keding dulu skang dh mcm tong dram.:P puk!

ni kalo zaman skrang dorg masuk AF ni harus kene kritik kat ibu kartini ni, terlalu menghafal step, takde penghayatan lagu.ceh..

dd dudu said...

kannnn kannn hahahaa kelaka jek tgk balik tp saye gak yg minat dorang dulu kuikui

kadang2 tuh step dorang cam xkene mengena jek ngan irama lagu tu kuikuikuikui