Monday, June 23, 2008

nasik ayam



taraaa :) xdek cite pun ekceli tp rase nak update blog ;p so post jek laa cite yg xpenting ni ek hehe ;p

siang td kannn kuar ngan ma ayah pastuh makan kat ciken rice shop pastuh di sebabkan slaluu makan ayam TAK HABIS last2 terpakse order Little Chick Junior Combo hehehe

set ni rm8.90 ade nasik, sup, ayam honey BBQ, wantan ngn soya bean

resultnyeee tadi makan, ayam berjaye di abeshkann yeayyy \(^o^)/ xdeklaaa kene bebel ngan ayah cam selalu pastuh ma terpakse menghabiskannye ha ha ha ;D

td meje sebelah ade 2 kanak2 n even dorang makan nasik ayam set yg dewase nyeee ;p dorang tgk2 gak, tp biar arr ;p

kih kih kih (gelak puas ati yg jahat sambil suluh lampu suluh ke muke n backgroundnye tgh gelap ;D)

6 comments:

Anonymous said...

hahaa..kelakarnye sbb ko order Little Chick Junior Combo..hehe

♥♥ ja_di_atas_tujuh ♥♥

dd dudu said...

{anonymous}
wahahaa ja ko ni ade d mane2 sahaje ;D td baru jek ko msj aku, skang ko ade kat comment blog aku plak hihihi

pandangdenganmatahati said...

hahahahaha kelaka jugaaaaaaaaaaaakkkk
:'D tp ade ke set tu? xtau ponnnn.. kihkih :'D

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
dulu xde skang ade kowttt sbb aku pun baru pasan ekceli hok hok

pandangdenganmatahati said...

kejap dd... bile aku pdg balik mcm nasi utk aqil daniel jeeeeekkk kihkihkih :'D cukup ke utk perut ko? kihkihkih lagiiii :'D

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
puk ;^ skala kuantiti dlm gamba x same sepeti dlm realiti eh ;p

time tuh xlapa sgt, tp puas ati sbb berjaya abeskan makanan hehe slalu musti ade yg tinggal ;p x caye tanyee sape2 yg penah makan ngn aku hahahaha

p/s --> munii aku rase kannn makin gemuk, lemak dlm perut ni dah menggunakan ruang n menutupi ruang perut aku ar, sbb xtau napee aku xleh makan byk dlm satu mase, tp die cepat lapar balik uuu :(