Tuesday, August 24, 2010

cukup


nasi + ikan sardin goreng feveret + telur dadar bercili + kicap

+

sambal ikan bilis goreng

+

sup sayur


cukup!! aku tidak perlukan yang lain lagi. cukup hanya ini~~~~~~~

even kalau hanya makan nasi dengan sambal ikan bilis pun sudah cukup buat ku selera.

urghh nikmat sungguh menu berbuka puasa semalam.



11 comments:

ciare (^_^)v said...

sama laaaa..sambal ikan bilis sgt superb!!! i like it tooo...nak buat la sahur karang :')

dd dudu said...

{ciare}
wahhh musti menyelerakan kannn sahur dgn sambal ikan bilis. wat la ciare wat laa :D

wewe gojes said...

klu xde gmbr mknn xsah ko ni duddd

dd dudu said...

{wewe gojes}

wewe gojes indaaa~~

entahhh dud ni, bulan pose ni, die lain macam siket, ekekeke

ciare (^_^)v said...

tp tu la,MK xmkn sgt sambal2 ni.tapi ade aku kesahhh??nak buat jgk utk perot sendiri..kahkah ^_-

dd dudu said...

{ciare}
yekeee hihihi
kene wat budu je laa untuk MK, ekekeke

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

erk..akak baru ingat akak ada ikan sardin yg dibeli first ramadhan tapi x goreng2 lagik. balik ni nak goreng la... kesian suami mkn lauk kedai je sejak akak TER jatuh x sihat nih!

♥S@R@♥ said...

wow cedapnye..sambal ikan bilis tu

dd dudu said...

{along muni}
kak, sy suke giler ikan sardin klu digoreng. huhuuuuuuuu teramatlaa sedap untuk diratah.

yekeee, hehe goreng la goreng la :D

{sara}
heheee cedap

marinahunny said...

nasi panas2 lauk kicap dgn ikan goreng. tapi ikan sardin goreng tu cmne? x pernahdgr.hehe

dd, akak tag dd!

dd dudu said...

{marinahunny}
ikan sardin kakk~~ sebelum dijadikan sardin cap ayam brands yang dalam tin tu kan, haa camni laa rupenyee ikan tu (tp dalam gamba dd ni die dah digoreng, ekeke).. sedapppppp klu digorengggg, sedapp gilerrr klu ratahhh

ohhhh okiee :D