Monday, November 15, 2010

weekend terakhir sebelum tarikh itu



ohhh minggu2 terakhir sebelum tarikh nikah rupe2nyee sangatlahhh..... ape ek, x jumpe perkataan yg sesuai hee hee

ke sana ke sini beli barang2 kecik tapi penting... aduhhh duitku keluar macam air hari ini... ahuk2

betul kata orang, untuk bajet kawen, mule2 xnampak sangat keluarnya sebab bayar mende yang besar2 dulu (catering, butik, mekap, hantaran,mekap hantaran, door gift, etc)... kite dah duga bajet macam tu macam ni..
tapiiii bila dah hujung2 tuuu, banyak gile barang yang kecil2 kene beli, tu siket sini siket, dan tanpa diduga totalnye mencecahh beratus2 ringgit... huhuuuuuu

ni baru siket je ni hee hee



banyak pulak tu tempat yang kene singgah.. situ siket, sini siket...
xpe, minggu ni jek, minggu depannn dah tak kan busy dengan preparation daaaaa, habes daaaaaaaaa big grin



oh wikend ni wikend terakhirku sebagai orang bujang.. wikend bertiga bersama dengan ma ayah.. tapi petang tadi, mony sahabatku datang dengan rela hati, dan teman ku sampai ke tengah malam :D tulun kejekan tq note n riben2 hehe.. makasihhh monyyyyyyyyyyyyyyyyyy... terharuuuuu uwaaaaaaaa *mony balik bile mak die dah call
hee hee

nanti ko kawen aku pasti tulun ko!! p('o')q InsyaAllah.


saya perlu rehat sekarang. kite jumpe sok. ttym yuk ;)




6 comments:

ciare (^_^)v said...

kan best kalo tarikh bersalen pon setepat mcm nak kawen. tiba masa je beranak n xyah tertunggu2. hukhuk (off topic japs)

mmg benar, benda2 kecik tu la yg bahayanya. kalo xde extra budget utk dia, camneee kan...

ko jgn janji nak tlg mony nanti...sbb pas kawen susah sket nak menepati janji..HAHAHA (jahat x?) especially kalo ko membawak perut beso time muni kawen. lalalala~~~ ;)

iedayah said...

wa..debaran makin terasa ea dd..epy preparing dear ..

dd dudu said...

{ciare}
saba ciareeee, lagi bape hari?? 6 ekk??? klu sempat, ko dtg ehh kenduri aku ;p

kan kann kannnn, xde duit da ni, cane ni ;p hak2

ciare, mony kawen bulan 3.. dah beso ke ek perut aku? ;)) kekekekeke

(=^_^=)


{iedayah}
dup dap dup dap.
makasih iedayah! u too~~

Atiqah Adnan said...

wah makin berdebar laa nie eak..
rehat secukupnye ok.. jangan stress..
tak sabar tengok dd naik pelamin..
^___^

dd dudu said...

{atiqah adnan}
wahh itu menandakan tqah confirm dtg, yeyy suke2

mun-e said...

hikhikhik gelak sorok2 bace komen ciare ;p

aku xnak cakap sbb mulut aku masin sket bab2 ni. hahaha. tgkla along ku sbg buktinya :D