Monday, April 5, 2010

memakai riben ke kenduri kahwin

kasut riben


gelang riben



tinggal tak pakai henbeg riben jek ;p hik2


selamat pengantin baru di ucapkan kepada kawan sekolahku, Zarith Fariha dengan pasangannya, Amir (^_^) (^,^)

walau se'busy mana pun saya, kenduri kawen member tetapp ku pergi juaaa~ ;)


shooooottttt!!! pelamin putihhhhhh :O

baju putihhhhhhhhh ada turqoise2 sedikitttt, owhh memang citarasaaaa ku~ :o
pernah teringin nak buat color putih turqoise tapi jiran rumah aku penah buat, so xmo laa buat ;p

oh zarith, ko memang sentiasa cantek di mataku :) dah lama suka dengan keperibadian minah ni, dah laa sentiasa kool~



ahahaha motip?

shai biseng kenapa aku nak tangkap gambar kat tiang ni, tapi last2 dia sporting jugak ;p


uuuu cakkk ;P


munculnya bride


zarith, baju kamu sangat cantek dan sweet ok



congrats zarith :)

shai, curik gambar u


note : uhuuuu asyik beli tudung jekkkkkk, terus lupa tak ada baju baru untuk pergi kenduri.. last2 pakai baju keje jek gi kenduri, tsk tskkkk.. tu laaa asyik giler tudung jek :n


10 comments:

pestisid said...

dudu sebenanye kan, pelamin umah saya all white..malam nak pasang tu mak andam tanye, nak itam putih ke, kalau nak, nak psang..sy pun angguk..jadinye, itam putih laa..ahahaha

dd dudu said...

{pestisid}
lorr yeekeeee, gituuuu~~~ hahaha tp ko mmg suke itam putih kan, hehehhee

marinahunny said...

hehehe dh buat pilihan warna pelamin? =)

Tukang cerita said...

dudu memang suka riben kan?
rasanya, dulu pnah dah ada n3 pasal riben ni.....
:))))
cuteeeeee jeeee.....
:)

pestisid said...

kalau ko kawin saya adiahkan ko reben jela segulung. ko main la reben tu puas2 ngan kuku boley?

dd dudu said...

{marinahunny}
hehe tetap pilih putih ;p blog yg akak bagi tu kan, ada yg macam timbulkan idea sayaaaa nak caneeee heheheheheeh


{tukang cerita}
hahhaa kak nunu ingat lagi :D em betol lah tuuu~~ dudu suke riben~~ ehheeh


{pestisid}
xmolaaa lisaa ~(^,^)~
ko bg laa deko deko riben keee~~ ahakk demand gitu~~

*wahh hadiah ko pun saya xbagi lagi, uwaa T_T

pestisid said...

takyah la bagi..sy x nak bebankan org. Y_Y

dd dudu said...

{pestisid}
oh lisaa~ kenduri ko pun sy x dpt pegi.. jadiii benarkan lah saya memberi sesuatu *motip skema? hehe

nanti bile2 sy sms uolss k

mun-e said...

aku pon ade gelang reben yg same. tapi kaler hitam. ooo ko beli kat kedai kat JJ balakong jugak ekkkk :P

dd dudu said...

eh kate 9 comment, tp kuar 7 comment jek? mana comment dd dudu dan comment muni, wahhh kenapainn blog ini