Thursday, April 8, 2010

selamat bekerja


hari ini, esok dan lusa-lusa ofis ini sunyi. ramai tak ada, sebab ada yang pergi BTN, ada yang pergi kursus, ada yang pergi induksi.


lebih bersemangat membuat kerja bila ramai orang takde, sebab membuat kerja tanpa kerisauan ;P kalau taakkk, aku takut dengan bunyi tapak kaki, rasaaaa macam cuak orang nak tengok keje kite jeekkk ;p siu siu~~ haha yelah tu, esok lusa terus rasa sunyi

mari bersemangat bekerja kawan-kawan ^^ chaiyuk2 p('o')q


note : owhh~ bawah mata kiri aku ni asyik bergerak2 jekk, why~~


******* update terkini *******

pukk, haa seronok sangat tak ramai orang di ofis, sekarang padan muka ko kene angkat telefon-telefon yang berbunyi~ sampai sekarang satu keje pun x menjadiiii hahaha gelakkan diri sendiri~~ hahahaha buat kerja tanpa kerisauan konon ;n



3 comments:

JIVEBUMZ said...

best wo dok opis tak de orang lepakk je kan hihi

rina said...

amek ko...tu la gembira sgt kiteorg tak de.. jadila PA yg tak bertauliah jap...hehehe

dd dudu said...

{jivebums}
huhu sebelum mereka pergi, mereka tinggalkan kerja untuk saya, tsk tsk

:p

{rina}
ceh puk... xpe, skang ko dah balik, senang siket keje kite hehe.. so skang kite jage telefon uya dengan najmi jekkkk ;P