Sunday, April 4, 2010

dijemput ke rumah kak zai


biasanya waktu lunch hari jumaat, me and the gang akan merayap ;p u knoww girlss~~~ hik2.. tetapi hari jumaat minggu lepas, awal2 kak zai (ptm-mate) dah ym beberapa hari sebelum tu ajak makan kat hutan.. aku dengar makan kat hutan? waaoooo interesting! tapi rupa2nyaaaa hutan tu adalah rumah kak zai, sabo je laaaaa.. i percaya bulat2 tauu makan kat hutan.. hok hok hok..


rumah kak zai ni kat kajang, jauhhhhhhh ke dalammmmmmmm.... kene lalu banyak2 pokok haaa baru jumpeeee rumah kak zai ni... terus signal celcom ku hilang, hik2... tapi best tau duduk jauh kee dalamm, sejuk (^^) rumah kak zai ni sangat besar okayyy.... kat KL nak jumpe rumah dua tingkat macam tu jangan harap... biasanya bilik utama je besar.. bilik kedua dan ketiga kecil.. tapi kesemua bilik rumah kak zai ni besar2.. hoh besnyee lapang jek!



curlasstttt lampu tuuu~~

aku suka rumah kak zai ni sebab pagar, pintu dan tingkap color putih, waaa macam ala-ala rumah desperate housewives gituu, hehe


frame yang kak zai buat sendiri, comel hik2
owh sila abaikan model purple itu :n


saya tengah kuarantin pipi gemuk berjerlawat ;p padahal nampak jugak pipi melabuh keluar :p



terima kasih kak zai hidangkan kitorang nasi beriyani.. besnyee makan free.. murah rezeki kak zai hik2..
sekali lagi, sila abaikan model purple itu :n


dah kenyang makan nasik beriyani, dihidangkan pulak dengan kek coklat moist buatan kak zai sendiri... sedapp sangattt... suka sangat kek yang tak manis macam ni hehhee, tak suka yang manis sangat.. nyumm nyumm~~


lepas tu perut aku ketat semacam jek, sebab banyak sangat makan... penat tunggu sendawa tak sendawa2 jugak, huwaaaa...


menambah koleksi kakak hehe..
dari kiri, kak liza, kak iza, kak nurul, kak zai-tuan-rumah, kak mai, kak ikha dan kak salwa eh kak salwa? ;p


kak zai, terima kasih jemput dd makan kat rumah :) cantek rumah kak zai, hehe... dan terima kasih bagi layanan super tip toppp!! asyik disuruh makan dan kene marah sebab basuh pinggan jek ;p hik2... nanti jemputlah lagi ;P waaah gitu~ larii perlahan2 ;p


note : kak zai ni antara kawan pertama yang aku kenal masa masuk PTM... selain kak zai, adalah kak shikin... tapi kak shikin tengah cuti bersalin sekarang.. miss u kak shikin... kenal mereka pun sebab mereka baik dengan salwa, salwa adalah kawan lamaku.. kak zai dan kak shikin sangat baik untuk budak baru macam aku masa mula2 masuk dulu :') thanx uols.. hehe selepas tu, kawan-kawan pun membiak... gang sebaya, gang tak sebaya, gang brekfes, gang lunch, gang PA, gang merayap hari jumaat, hik2... kawan jek dengan semua orang :)

okie dokie, dadada (^^)/

7 comments:

mun-e said...

kak zai tak ajak ata sekali ke? :P

pestisid said...

nnt dtg aa jalan umah saya bila sy beli umah ahahahha lambat sgt..umah sewa kecik lor..:(

dd dudu said...

{mune}
hehe ata kan tgh solat jumaat

;p

{pestisid}
hehehe xpelaa berdua dulu kann, kecik siket xpeee, nanti beli lah rumah :D pastu ajak sy okayy!

Zana Zainal said...

thanks didi dudu kuku... for the entry ...... mua ha ha
nanti dtg lagi ye..jgn serik tau.. kawan2 lain InsyaAllah next time kt jemput...

dd dudu said...

{kak zai}

laaaarrr akak ada blog ke ;p
dush dush pukul manja, hak2

awe said...

aku sue ko dud!!!...menggunakan model dan mengupload tanpa kebenaran ku...~panggpangg..~pang byk2 kali..kak zai thanks blnje mkn..hikhikk..coklate kek tu ade lg x??tapau esok ke opis ye..hikhikk..

dd dudu said...

{awe}
pangg~~ hik2 aku memang suke2 ;p

weh aku dah gtau kak zai, kak zai kate sok die bawak kek coklat itu ;P