Wednesday, April 28, 2010

mereka sudah pakai pin dd dudu :D


mereka + saya sudah pakai pin dd dudu. anda bila lagi?


;P


terima kasih kawan2 :D



makasih kat yuyu jugak sebab buat entry pasal pin dd dudu walaupun entry tu share dengan kisah ko main squash ;p kui kui


pembaca nak beli pin dd dudu tak? boleh lah klik sini. emel je saya korang nak kod item yang mana satu, balik dari bandung nanti saya reply k ;)

maaf pilihan dah tak banyak sangat, nanti balik dari bandung saya restock ye :)

okie bye bye

note : apalah aku tengah buat sekarang kat bandung ye? ni entry yang auto publish tau


1 comment:

Apple Cute said...

hehehe auto publish inda...wow i like..mesti skang ni kat bandung dd tgh pening2 nak pilih yang mane satu nak beli...hehhehe ;)