Monday, April 19, 2010

mari beli pin dd dudu


hot chat pagi tadi sangat kelakar dengan AG dan kiran.. pasal 'sekelip mata'


caller : semalam saya dan kawan-kawan makan dekat satu restoran tu.. sebelah meja kitorang awek-awek.. kawan saya ni duk ushar jek awek2 tu.. lepas tu kawan saya ni tengah makan tulang, duk cari je daging dalam tulang tu.. entah cammane tengah korek2 isi tu, sekelip mata je tulang tu boleh terpelanting ke meja awek2 sebelah tu. landing baikk punyaaaaaa atas mee goreng sorang awek tu. *malu giler


awek tu bole pulak cakap..

awek : saya tak makan tulang bang... kot ye pun nak kasi, kasi laa daging


:'D

okeh aku cerita memang x lawak. tapi masa dengar dalam kereta tadi mampula buat aku gelak gegar2 kereta. hak hak hak


kami memakai pin dd dudu

kof kof suke2 hati jek kan bagi nama kat brooch itu :'D


pegi joging pun bole pakai, so x la berat sangat tudung muni ;p leh pakai ke ayat aku ni, keh2



eh kalau ada sesiapa yang dah beli dari saya n pakai brooch ni meh laaa kasik uols nye gambar, hew hew


gedik giler bila nak pos, buat packaging ala2 gift shop ;p hew hew handmade yang buruk sedikit


OK SESIAPA NAK MEMILIH DAN MEMBELI PIN DD DUDU, SILA LAH KE SINI

yang dah sold out, boleh request nak jugak, tapi lambat siket okeh :)


nak buat kerja daa, bye bye :)

10 comments:

Apple Cute said...

hehe didi mcm kenal je yang nk dipostkan tu...hehehe x sbar nak terimanye...hehe :D

dd dudu said...

{apple cute}
hehehe betul laah ape yg ko kenal :D

hew hew

pestisid said...

dudu slamat berjaya dlm bisnis..cmne neh sy x pakai pin cmtu. hok2 rasa bersalah ngan ko..motip? semoga ko cepat kaya dgn hasil jualan. caiyokkk

dd dudu said...

{pestisid}
motip rase bersalah? haha

puk tak apalahh, lg pun yg girly girly jek yg suke brooch camni haha motip nak kate ko x girly ;p

uolsss nanti iols restock bunga hitam uols kene beli tau

hak hak

Tulip said...

rasa nak berbisnes juga lah..hehe

mun-e said...

ya ya pin itu ringan maka tudung pon jadi ringan senang nak joging malah joging lebih laju lagi.

hahah. ok x ayat promosi ini? :P

dd dudu said...

{mune}
lawak giler okehhh testimoni ko :'D

joging lebih laju tu yg xtahan tu :'D

adehhhhh

dd dudu said...

{tulip}
marila berbisnes barang yang kite suke ye ;)

pestisid said...

i rasa kita patut luaskan pasaran ke sekolah2..ok x uols? sapa cikgu tu bleh dapatkan stok ngan dd dudu untuk jadik reseller.
eh motip pandai2 buat bisnes proposal utk uols?



larikkk laju2 pakai pin dd dudu..(lebih ringan katanya :p)

dd dudu said...

{pestisid}
hik2 tu ar, rasenye dak2 sekolah kot yg suke.. yg dah dewasa2 ni sy pasan kureng siket kecuali golongan2 macam saya jek ahaha.. motip?

tp tu ar, sy xpandai sgt marketing2 ni.. jual suke2 jek, promot kat blog je pulak tu.. dah la readers ciket jek haha, kat FB pun x promot, keh keh

kejar ko sambil pakai pin dd dudu (ringannyeee~~)

pang~ ;p