Saturday, December 12, 2009

gambar hitam putih


hai (^^.)/ my friend
ezzan ade buat Black & White Photography Contest.. baru je nak buat entry pasal ni tapi dah berduyun2 peserta masuk contest tu hok hok naik juling mata ku tengok gamba2 yang da boooommm dari peserta2 itu, hi hi tiba-tiba rasa rendah diri nak masuk ;p tapi ezan marah kalau aku cakap camni hahaha

so, apa yang aku buat tadi? erm aku korek gambar2 lama.. lepas tu edit kasi black n white la ape2 yang patut ;) sebenarnye nak cari calon gambar untuk submit ke ezzan, sekalii~~ aikkk banyak pulak yang aku terhitam putih kan, hehe.. seronok laaaa kasi hitam putih, nampak klasik kannn :D dan penuh cerita~ hehehe


misteri tak latar belakang kitorang? heh

hei, zaman 50an dulu pun dah ada komik sincan tau ;p

bangunan lama~ klasik tak? klasik tak?, tapi gaya aku bergambar tak nampak macam klasik pulak, aishhh

sayu pulak aku tengok gambar ni kalau tengok lama2 sambil layan lagu Wajah Kekasih, Siti Nurhaliza.. haha
ya ya, sila muntah sekarang ;n




nak tau sesuatu tak? gambar2 kat atas ni disqualified tau kalau join contest ezan, uwawawawa :'o sebabb.. syarat contest tu kene fokus kat gambar sorang.. ngerti? oh kenapakah kalau gambar aku yang lawa2 jek mesti ada tempelan orang lain? ;p waaaa larikkk larikkkkkkkk kene kejar ngan ramai orang~~


ok fine.. korek korek lagi gambar sorang.. huk huk

nah

kalau laa aku pakai baju kurung cotton time ni mesti sesuai bergambar dengan bot ni kannnn

edit pakai photo funia.. macam x aci jek.. ezan, aci x?

last2 aku hantar gambar ni la kot..hee

takpe takpe, ade masa lagi nak fikir nak hantar gambar mana.. caiyuk2 p('o')q


oh p/s ku --> oh yaaa, ini bukan entry penyertaan Black & White Photgraphy Contest tau, belum pilih gambar lagi pun :)

dadada (^^.)/

8 comments:

Ezzan Yusop said...

ezzan dh pening dah dd..tengok gambar2 dorg yg vogue the vasstttt. takut lak i noks. gerun pn ada...

dd dudu said...

{ezzan}
rileks dear~~
anda dan juri anda pasti bole membuat keputusan yang terbaikk :D

chaiyukkk (^^.)/

atiQah adNan said...

ni betul post bergambar ni dear..
heheh cantik!!!^^

noname said...

ezaaannnn nk tgk gmbr2 tuuu ;P

dd dudu said...

{atiqah adnan}
yg mane yg cantek ;P

{noname}
awak ;n kalau awk nak tgk gambar2 tu awk kene tgk kat comment entry contest blog ezan tu, dan pegi kat url setiap org yg hanta comment nak masuk tu,
hoho begitulah yang kite buat~

x pasti ezzan dah kumpulkan dalam 1 folder atau belum hihi

Ezzan Yusop said...

ezan belum lagi kumpulkan. bile dah tarikh tamat nnti bru kumpul kn. masa tu finalll....

dd dudu said...

{ezzan}
ohohohooooo begitu yaa~~ :D

mun-e said...

oh~~ gambar aku dgn ko kat hotel perak tu time tu aku baru nk bunga2 ngan RR.. skang tunang sudah~~ auwww~~~ ;D