Monday, December 7, 2009

congrats to megat and zura




5hb Disember 2009... tarikh yang memeningkan kepala aku sebab banyak sangat jemputan kenduri kawen, huk huk.. pening pening sebab kalau boleh semua kenduri kawan aku nak gi huhu.... tapi apakan daya.. kalau jauh jauh tempat nyaa,memang x dapat laaa nak gi semua huhuhuhuhuhu berlinangan air mata ku~~



"megat, kite rase kite x dapat pergi laa kenduri megat"

"huh (muncung).. tak nak kawan dd seumur hidup!"

ok fineee fineeee (T_T)

5hb Disember 2009.. akhirnyaa aku memilih untuk pergi ke kenduri ofismet ku yang sengalest, megat mortaza :D dekattt Bota nyee Perakk..

ermm konvoi dalam 6 buah kereta.. mesti megat terharu kan ramai sudi datang jauh2 ni hoho baik x kami, baik x :D

kereta kelisa kuu mengangkut aku, ros, ezan dan juga kuku.. (kuku tibe-tibe jadi opismet kejap hihi)

gerak pukul 9:30 pagi, sampai dalam pukul 1:30 tengahari.. lapar gilerrrr... elok elok kitorang sampai megat tengah berarak. wohohoho timing baik punyaaa~~ plan asalnyee nak kacau megat dengan aksi2 kitorang sampai die x bole fokus untuk makan beradab ke atas pelamin ke... tapi huwarkkk kebulur sangat dah perut akuu niii, x de nyee nak kelepet2 tudung jadi bulat semata2 nak buat pengantin terkeluar suara gelak garau nyeeee hihi..

lapaaar.... aku makan memang x de bunyi langsung dah... lapar sangat.. gambar pun xtangkap hihi... nasik+lauk memang sedap gilerrrr.. megat, sape yang masak ek? sedappp arrr ;]""""""

hoho layan laah gambar pengantin dengannn warga OAS yang ramai ni yekk... hihi

amboii ceria nyaaaa megat ;p

gambar ini diambil dari ezan

ramai tak kitorang :D
nanti kalau aku rajen, aku upload gambar kitorang memenuhkan pelamin tu, naseb baik tak roboh hehe

aku purple hari tu, tak ikut tema maroon, hehehe

nisa, linda, umu, haida, rosa, dd dan aida ;)

errr semua gambar ni dari ezan .. aku xtransfer lagi dari kamera sendiri, hihi..

err kepada kawan kelas ku di mrsm, Siti Irwani.. dd mintak maaf tak hadir kenduri kawen wani :( nanti bile2 jumpe dd bagi hadiah kawen ye.. tahniah to wani, hihi x sangka akhirnye berkahwin dengan budak kelas sebelah kite ;P jodoh jodoh =)

to Hisyam, congrats jugak.. mintak maaf x hadir ye hari tu huhu, nanti kite satu family datang rumah untuk melawat ye :) (hisyam x bace kot blog ni hehe)

to pae pupu!!!!!!!! aku rase bersalahhhhh x dating ngan ko :'o i'm soriiiiiiiiiiiiii~ nanti kite jumpee yee bile berpeluang lagi, ataupun aku datang umah ko k :)

to Megat & Zura, tahniah sekali lagi :) untuk ucapan lebih panjang ada dalam kad kawen kitorang kasi hehehehe

2 comments:

ciare (^_^)v said...

kalo ko terus je dlm 2km dr umah megat, ko akan smpai ke rumah ku yg berada di bota. ceh gaye mcm byk umah ;p

dd dudu said...

{ciare}
lorr yekeeeeeeeee, kire umah ko dengan megat memang dekat bebenorr laaaa ekkkkkkk, wahhh aku dah sampai kampung ciare rupenyeeee \(^o^)/