Wednesday, January 6, 2010

hmm tak suke =)


hai, saje je nak taip entry buat syarat update blog ;p keh keh


rasa nak taip antara 3 perkara yang boleh membuatkan aku arghhh nak marah, pastu membebel sorang2, bila berada di tempat awam.. 'antara' tau, bukan 'paling'.. 'antara' jee hihihi

1) kalau kat tandas awam kann, orang yang guna getah paip tu tak letak balik muncungnya kat tempat asalnya, aaa sangat marah~~ lebih2 lagi kalau getah paip tu landing baik punyaa kat atas lantai yang air terapung, &*%$##$ betol laaaa ;o geli tak nak guna sekarang? geli tak? geli takkkkk???

2) kalau kat surau awam kannn, bukak2 pintu biasanyaa mestilahh tempat wuduk kan dekat dekat tepi pintu tu kan kan.. tapiii~ geram betol laaa orang yang masuk surau atau keluar surauu tak reti2 nak tutup pintuuu??!! susah sangat ke haaaa dah bukak pintu tu pastikan pintu tu tutup balik dengan jayanyaa? haaaahh haaahhh

dah laaa orang-orang biasanya amik wuduk akan senteng siket seluar, pu~

diana atsukuru marah niii&*$@

3) kalau tengah drive, tengok orang awam melintas dengan tanpa perasaanya sambil taip sms kat henpon dan jalan dengan slow gilerr lenggang kangkungg.. hoh ingat kool sangat laa tu? langgar kangg langgar kangg langgar kangg!!


saja je lampiran ni, nak tunjuk kesengalan kawan2 ku yang chatting pakai nombor kereta ;p pangg~~

hik hik, dadada (^^.)./



8 comments:

suamihanyisterizuki said...

1) btol dd, eii geli jugakkkk...seb baek kt jb nih, getah tuh landing tmpt tinggi n xmungkin kena air brtakung,

2) ha yg ni, slalu je alami...tp kt surau (tmpt wudu' n surau asing), bley lak bukak pintu, pastu hegeh2 pakai sandal bertali kena ikat yg amek ms 1jam, pastu dh siap br nk tutup pintu, kite yg kt dlm nih dh la bukak tudung, kain nk solat...surau lak bhgian bilik pensyarah laki jer...eiiiiii

3) wlaupon hany xdrive, tp geram...eiii teringin nk suruh driver langgar bontot...tp driver lak yg cool...

dd dudu said...

{suamihanyisterizuki waah-panjangnya-nama}

1) huk huk seb baik tinggi, klu yang kene lantai tuu hoh mmg menimbukkan kemarahan, ngeee

2) haa yg tu memang sengal ah.. hany x jeling ke hehe

3) besnyee kalau dapat langgar betul2 kan ;p owh~

Tukang cerita said...

paling tk suka yg no.1 tu....
:(

mun-e said...

tak suka tak senyum??? ;p

mun-e said...

laa ape ke nak cakap lain taip lain ni? hoho

tak suka tapi senyum?? ha baru betul.. heheh

dd dudu said...

{tukang cerita}
x suke jugak :(

{mune}
hik hik cube ko bayangkan aku marah tapi senyum, hoh ade rasa cam aku psiko x? hew hew hew

-saje-nak-jadi-psiko-jap-

Sayid Hameed said...

hoho..wei curik blog aku!!!

dd dudu said...

{sayid hameed}
hoho biar ar! ;p