Friday, January 15, 2010

16/01/2010


episod finale The Color of My Love yang lepas jelas menunjukkan hubunganku dan kuku menjadi lebih serius.. dan tarikh keramat 16.01.2010 bakal menukarkan statusku..


huk huk, perasaanku sekarang bercampur baur.. gembira of course~ tapi debar2 pun ada... risau pun ada, takut ada yang tak berjalan lancar nanti..


kepada pembaca My Secret Garden, nanti bila dah selesai semua, saya cerita ya.. tak tau laa kenapa jari ni cam seram sejuk jee nak menaip ayat seterusnya ;P
entahlaa, mungkin sebab esok adalah hari yang sekali je dalam seumur hidup =) it's the biggest day of my life (buat masa ni) ... perasaannya sangat lain, hee paham x paham x =) rasa indah pun ada^^ haha panggg~~
sekarang tengah menaip ni pun, jantung degup laju2 huk huk, poyo kan i~


kite jumpe lagi minggu hadapan..

dadada (^^.)/

5 comments:

zieda said...

tunang ea? ke nikah? hehehe..by the way, tahniah dd in advance! jgn debar2 ye..lalalal

(nnti xtaula kalau time zida lak..hukhuk)

nuhan said...

congrats in advance dd~ ^^
sweetnya the color of ur love. :)

marinahunny said...

tahniah dd, akhirnya..

tOsHiO..... O.o said...

congrates!!!
XD

dd dudu said...

thanx korang ;)