Thursday, January 14, 2010

ini pelangi atau hujan?

note: entry ni akan membuatkan pembaca pening sedikit



huk huk.. aku pun tak tau laa kenapa di saat2 yang aku perlu gembira ni, aku perlu mendapat berita itu..

berita itu dengar macam "pelangi" untuk masa depanku.... tetapi hatiku terasa "hujan"...

kerana aku sangat sayangkan apa yang aku dah ada.. aku sayangkan mereka..

dan lebih memeritkan hatiku lagi, untuk mencapai "pelangi" itu, aku terpaksa melakukan "sesuatu" yang aku tak suka :(
luluh hatiku :'(

bukan aku sebagai hamba nak pertikaikan ketentuanNya, tetapi ada sedikit hatiku berbisik "kenapa berita ini tidak sampai minggu hadapan.. sekarang aku perlu bergembira untuk sesuatu yang amat penting.. lihat, kini emosiku terganggu"

wu wu wu..
:(

note: malas nak tukar font color, font style, alignment dan check spelling.. bye

9 comments:

ciare (^_^)v said...

nape ni darling...agak susah tgk dd yg ceria susah hati..is that something wrong with the E day...?or something else....

noname said...

not the E day Ciare of The 7 Princesses ... as her speaks... it is the other rainbow of her life.. the rainbow that may shine her life..

though it is not the most important rainbow.. it is the rainbow that may sacrifice many lives for it to shine...

dear owner of the distorted heart.. pls be calm.. of all the dark n sad memories.. there are lights in the end of the roads.. brace yourself my dear.. for it will be another journey for u.. a journey that u must face... no matter what..



p/s: mood adalah wayang Lord of The Rings... ada mcm Gandalf x gy bhs td ;P though the way it speaks may seems like i'm joking.. i do mean what i'm saying ;)


tp mcm ada salah tatabahasa je ;P jgn ada yg salah paham sudah ;P larii~

ciare (^_^)v said...

ciare of the 7 princesses.....hihi takpenah plak aku try translate b4 this.sounds weird in english ;p

apepon DD, chayok! ini lah rezeki namanya :)

mun-e said...

mesti keri amek masa sejam utk karang ayat di atas. hahaha larikkkk ;p

yeah dd cayok2. ala lepas ko makan burger mcD ko ok dah kan kan haha :p

dd dudu said...

{ciare}
hee dah msj ko tadi so xyah reply sini kan kan ;p

thanx ciare :)

{noname}
heee makasih waak jawabkan soalan ciare of the 7 princesses;)

makasih gak untuk perenggan ke3^^
dah ok siket ni :)
tapi down balik sebab awak tertidur tadi ;n
hik tipu je! ;p

{mune}
ko umpan aku ngan bege mcD muni? ;n
hak.. hak.. (gelak tersangkut2)

lina said...

herm.. aku know susah utk ko lalui perasaan ni. tapi pelangi bukan slalu leh ada kan? after hujan, kuar matahari cantik pulak kn?

every cloud has a sliver lining, dear. remember that :)

waaaa... ape aku komen ni. berbunge2. salahkan keri sbb buat ayat berbunge2.

w a w a said...

aku nk komen tang komen lina...

*aku touched sudaaa~*

owh mekaseh lina~!!


apekaaa?? maap dd, aku beria XDD

w a w a said...

owh lupa nk tnggl jejak kt ko dd~

bertabahlah, bersabarlah utk apa2 keadaan pon =)
wiah u all the best, good luck bebeh~!!! ("")V

dd dudu said...

{lina}
hihi so suwit r u ;)

kann, kheri la ni nye pasal ;p

{wawa}
hihi wawa pulak yang touched :D
kui kui

em thanx waa :)