Monday, January 25, 2010

hari pertama bekerja di tempat baru


ok taip laju-laju..

hari ni hari aku lapor diri di UKM..
banyak gak steps nak melapor diri, banyak tempat kena pergi, naseb baik bawak kereta hoho sebelum ni ada hati nak naik komuter bawak X-ray gedabak tu
walau bagaimanapun, sistem pelantikan baru tadi sangat teratur, saya suka saya suka ^^

naik taip ke ek diari aku melapor diri? adehh rajin jek nak taip sebenarnye,, tapi panjang berjelaa laaa.. masa pula mencemburui aku hok hok.. jadii tak payahlaa kot hew hew...

tapi yang pasti aku kagum dengan diri aku sendiri, tiba-tiba aku dah menjejakkan kaki ke Mahkamah sesyen/majister Bangi tadi untuk buat akuan sumpah seorang2 :D hoho syabass dd syabasssss

okie part lunch jangan risau laaa, ada salwa yang sentiasa menemaniku :D tak yah risau tak ada kawan nak makan, hehe

dah dapat alat tulis, buku nota, PC, dan kad matrik ukm

oh ya, tadi balik kerja pukul 5 petang, lepas tu aku singgah ofisku, OAS.. ngeeeee ;D suke2 jumpe opismets kesayangan ;D

okie lah.. perlu tidur ni... esok kena bangun pukul 5:45 pagi... nak gerak pukul 6:30... aku gatal pergi amik masa bekerja pukul 7:30 pagi konon taknak rempuh jem, nak senang dapat parking, dan nak balik awal.. tapi rasanyaa tak lama kot 7:30 ini akan berkekalan, hew hew hew

gombak --> ukm bangi...
ukm --> gombak
wahhhh gilak. gilak

7 comments:

khaiza said...

dd jadi tutor ke kat ukm?..good luck tuk kerja baru..hehehe

marinahunny said...

dd keja apa ye..??

mun-e said...

dd aku dpt pensel nip. canggih tak? =D

Kaseh NazLieza said...

wah...dpt kerja baru ea...good...duk area gombak ker..?sama la kiter

dd dudu said...

wahh lambatnye saya reply comment huk2

{khaiza}
ermm tak, jadik ptm jek :) hee thanx ya

{marinahunny}
keje ptm :)

{mune}
hahaha tgk laaa ko kompeni apa ;P hee

{kaseh}
ha'a kat gombak setia, kaseh katne lak :)

zaa said...

tahniah dd for ur new job..
oh how i miss ukm tapi bkn working there la obviously..
congrats jgk for ur engagement..

p/s: za ni kwn ezzan (kne ke bgtau?) kire cam silent reader kot?

dd dudu said...

{zaa}
thanx bebanyak ye zaa^^

owhh laa kawan ezan yeeekkk, hihi nice knowing u ;)