Monday, January 11, 2010

selamat hari jadi ibuku


Selamat hari jadi ibuku yang ke ...... tett ;p saje nak menjaga hati ma walaupun ma tak baca blog ini hew hew


11 januari, tarikh hari jadi ibuku sama dengan siti nurhaliza dan juga kaklong
Selamat Hari Jadi kaklong dah wish dah kat blog kaklong
Selamat Hari Jadi siti nurhaliza~ eh?

oh oh selalunya aku meraikan hari jadi ma bersama2 pada tarikh tersebut.maksudnya makan sama2.
tapi tahun ni gatal nak buat ma terkejut. hee
aku order cheese cake kat fun muffin.
lepas tu minta tulun kak fara (tuan punye fun muffin) deliver kat ma dekat rumah.
baik kak fara ni tau, dia tak pernah kenakan aku cod charge walaupun kami tidak ada apa2 ikatan, cuma aku suke order kek dengan dia je :)
kesian kak fara dengan nak pergi kerja lagi, nak hantar kek ke rumah lagi kene panjat tingkat 2 lak tu oh~.. huhu sayang lebih laa kak fara..
dah lah cantek, pandai buat kek pulak tu, oh adik mencemburuimu~~
oh oh ini bukan bodek ye namanya sebab kak fara tak baca pun blog aku ni ho ho..

kebetulan pagi tadi aku keluar memang awal, pukul 7 camtu.. lepas tu dalam pukul 8:05 pagi dapat sms dari kak fara

"SLM..MISSION DAH SETTLE..SIAN MAK AWAK TKJUT. HEHE."

yess berjaya buat ma terkejut! ;p

tadi balik kerja sampai2 rumah, cheese cake dah berlobang laa heee, snap je la apa yang ada kih kuh kih

esok nak balik kerja awal tau.. sebab nak balik makan2 raikan besday ma :)

dadada (^^)/


-insan yang paling ku sayang-
-insan yang paling sayangkan aku-
-insan yang tak mungkin ku hidup tanpanya-

11 comments:

marinahunny said...

sayangilah org tua kita..

Atiqah Adnan said...

hehe adik qah yang bongsu pun 11.1 jugaa.. hee~ wah... dap kek tuuu..
selamat hari lahir buat mak dd ye.. semoga sentiasa diberi kesihatan yang baik.. amin..

dd dudu said...

{marinahunny}
betul betul =)

{Atiqah Adnan}
ramai gak ek 11.1 :D
time kaseyy bagi pihak mak kite ;)
Aminn

rosealley said...

selamat hari jadi makcik, ko sampaikan ekk, heee

~ ReD ~ said...

happy bday mak dd...^_^

~ ReD ~ said...

ooppss! nak tambah sikit lagi wish..
ehem2.. hepi bday bakal mak mertua keri..ngeh3.. ;p

dd dudu said...

{roseally}
baiklah ^^

{red}
terima kasih kawan anak mak dd ;p

aiipp! ;p blushing keri kang hew hew

mun-e said...

kheri blushing?? haha ;p

hepy besday makcik kamariah ^^ (kamariah kan name mak ko?)

dd dudu said...

{mune}
uitt nama mak aku Zaini bin Alias la..
huhu mana datang nama kamariah tu.. Taman Kamariah aku tau laaa dekat Greenwood, pu~

mun-e said...

laaa yekeeee. name mak sape ek kamariah itu hehe.

oooo tak tau plak nama mak ko Zaini bin Alias

ingatkan Zaini BTE Alias ;D

dd dudu said...

{mune}
alaaaa salah letak bin laaa pulakkkk, uwaaaaa :'O